Årets sureste tap mot Lørenskog

| september 16, 2018

Dommeren hadde lagt til 4 minutter men godt ut i 5 kom et innlegg som Øssia keeper dessverre misset på og dermed 0-1 tap.
Hva dommeren drøyde med var det ingen som skjønte, men ofte er det slik at lag i motgang heller ikke har dommeravgjørelser med seg, noe Østsiden har fått merke i år ved flere anledninger. Østsiden reiste seg mesterlig og var fullt på høyde med Lørenskog kampen gjennom.

(Bilde: av Mathias Herskedal Torgersen  ble kåret til Østsidens beste spiller)

Innsatsen var på topp og det var mye som fungerte, og det var et helt annet Øssialag viste seg fram enn i kampen mot Lillestrøm2.  Dessverre ble det igjen til slutt personlig feil som ble avgjørende, samt at laget sliter med å omsette gode sjanser i mål.
Lørenskog hadde to gedigne sjanser i første omgang og kunne og burde ha tatt ledelsen på de. Øssia hadde også flere gode muligheter ved Christoffer Skårn og Dan Mønell, sistnevnte fikk en dobbelsjanse i gode posisjoner. I andre omgang hadde Øssia veldig god kontoll på Lørenskog, som egentlig ikke var i nærheten av noe som helst, men det var ikke Øssia heller dessverre.
Nærmest var Petter Stedjeberg med en flikk som Lørenskog-keeperen fikk med nød og neppe reddet til corner.
Det så ut som det skulle gå mot 0-0 og et fullt fortjent poeng, men slik ble det altså ikke. Østsiden med ny forsvarsfirer bak klarte seg veldig bra, Joakim og Stian og etter hvert Tobias på backene, og Petter og Marius hadde god kontroll i midten.
På midtbanen var innsatsen stor av samtlige, og på topp ble det jobbet bra, spesielt av Skårn som også hadde noen sugende defensive tilbakeløp.
Denne kampen var absolutt noe å ta med seg videre utover høsten, så selv om tabellsituasjonen pr. nå ser mørk ut, er alt mulig videre. Det er 6 kamper igjen, og trolig må 4 av de vinnes for å komme over streken. Mathias Herskedal Torgersen ble av en jurie kåret til Østsidens bestemann. Harold Mufoncol fikk gult kort.
Neste uke venter topplaget Eidsvold Turn borte i en vanskelig bortekamp, men fortsetter Østsiden i samme sporet framover er alt mulig.