Ny rekruttseier til Øssia mot Torp

| september 11, 2018

Mens A-laget sliter i 3. divisjon fosser Rekruttlaget frem og tok sin 14. seier på rad da naboen Torp2 var på besøk på Østsiden KG tirsdag kveld. Østsiden var best og vant fortjent 3-1, men torpingene var absolutt med på notene.

Østsiden tok ledelsen etter et snaut kvarter. Høyreback Stian Nicolaysen forserte frem på sin side og slo presist inn fra dødlinjen. Foran mål fikk  Admir Zec en enkel jobb med å bringe Østsiden foran i målprotokollen. Fire minutter senere var det nesten ønskereprise. Ny forsering og innlegg fra Stian, men nå var det  Thomas Engen som var sist på ballen. 2-0 sto seg til pause.

Midtveis i 2. omgang reduserte Torp ved Jonathan Hølvold.

Anders Harlem Nilsen kom inn i 2. omgang og skaffet Øssia et straffespark som Marcus Rodin satt kontant i nettet. Torp fikk også straffespark noen minutter senere, men det ble blåst høyt over.
Torp hadde et skudd i tverrliggeren i 1. omgang.

Stian Nicolaysen og Marcus Rodin pådro seg  gult kort.

Fornøyde spillere etter nok en seier. Anders H. Nilsen, Raymond Kvisvik og målscorer Thomas Engen

Østsidens lag:  Cato Haugom – Stian Nicolaysen, Joachim Hansen, Raymond Kvisvik, Thomas Engen – Lauritz Halstensen, Viktor Nilsen, Marcus Rodin,  Sivert Smedokken -StankoTrninic, Admir Zec. Også benyttet Anders Harlem Nilsen, Tor Arild Janson-Haddal.

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget