Østsiden fikk stryk av Lillestrøm-rekruttene

| september 10, 2018

Østsiden i poengnød fikk trøbbel  mot Lillestrøm 2 i LSK-hallen mandag kveld. Med seier hadde Østsiden kommet seg over streken, men det kunne laget se langt etter sløvt forsvarsspill. Hjemmelaget vant nemlig med tennis-sifre 6-2 etter 4-2 ledelse ved pause.

Det ble en værst tenkelig start for Øssia. Før det hadde gått 30 sekunder lå den første ballen bak Vebjørn Sahlin. En merkelig scoring ved  Fredrik Krogstad
Laget klarte å kjempe seg inn i kampen da Mats  Olavesen etter 12 minutter tok fart, og avsluttet fra 16 meteren med å tuppe ballen forbi LSK-keeeperen og opp i krysset. Gledene ble kortvarig. Bare to minutter senere var Lillestrøm foran igjen ved Christoffer Lundebø.
Østsiden måtte fortsette å jage, men det var hjemmelaget som gikk opp til 3-1 ved samme Lundebø etter keeperretur.

Så var det  Dan Mönell som etter en fin prestasjon  fikk Østsiden inn i kampen igjen da han reduserte til 3-2. Østsiden var på offensiven, men slapp inn alt for lette mål da Fredrik Krogstad etter en forferdelig klarering la på til 4-2 som var pauseresultatet.

Imad Ouhadou var Østsidens beste spiller mot Lillestrøm 2

I andre omgang hadde Østsiden gode sjanser ved Petter Stedejberg, Dan Mönell og Christoffer Skårn og var med i kampen. Men da Lillestrøm gikk opp til 5-2 ved  Fredrik Krogstad i det 70 minutt var det slutt. Da så Jonathan Monteiro fastsatte sluttresultatet til 6-2 var det kroken på døra.

Nå har Østsiden sluppet inn 10 mål på de to siste kampene og da blir det umulig å vinne fotballkamper.
Førstkommende lørdag kommer Lørenskog på besøk.
Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – Mathias H. Torgersen, Petter Stedjeberg (2 min Tobias Putkowski), Daniel Haanes (15 min. Marius Pierau), Amund Moe (45 min Joachim Hansen), Enal Hasurdzic (5 min Marcus Rodin) – Harold Mufoncol, Imad Ouhadou, Mats Olavesen – Dan Mönell, Christoffer Skårn.