Nok en rekruttseier mot Selbak

| september 4, 2018

Østsidens rekruttlag har fortsatt turboen på og tirsdag kveld på Øssia tok laget sin 13. seier på rad etter 7-1 seier mot Selbak 3. Mange flotte scoringer og noen billige. Ved pause ledet Østsiden 2-0.

Før det var spilt fem minutter var Østsiden foran i målprotokollen ved Admir Zec. Nejat Salimi var på hugget fra første spark på ballen og ordnet 2-0 etter et snaut kvarter.

Etter pause headet Nejat Salimi inn 3-0 etter supert forarbeide av Marcus Rodin. Admir Zec la på til 4-0 etter en keepertabbe og ble tremåls-scorer da han fikset 5-0.
Etter 20 minutter var det Marcus Rodins tur da han lobbet over en utrusende keeper og dermed 6-0.
Midtveis i omgangen ble Sivert Smedokken  felt og Østsiden fikk straffe. Publikum nærmest «krevde» at publikumsyndlingen Morten Moum skulle ta straffesparket. Det gjorde han også, men en ujevn bane var nok årsaken til at Selbak-keeperen reddet.

Ti minutter før slutt fikk Selbak sitt trøstemål, mens Nejat Salimi også ble tremålscorer da han fastsatte sluttresultatet til 7-1.

Målscorerene Marcus Rodin. Admir Zec og Nejat Salimi flankerer ungdomsrekka Tor Arild Janson-Haddal, Morten Moum og Raymond Kvisvik

Det var ingen guttespillere med denne gangen da de var opptatt med egen kamp tirsdag kveld.  Østsiden måtte dermed stille med «eldre ungdom» som har vært ute en vinternatt før: Tor Arild Janson-Haddal (46), Morten Moum (44) og Raymond Kvisvik (43). Raymond som vanlig outstanding på dette nivået med pasninger og finter som alltid lykkes.

Nytt lokaloppgjør neste tirsdag da Torp2 kommer på besøk.

Østsidens lag: Cato Haugom – Henrik Moum, Joachim Hansen, Raymond Kvisvik, Thomas Engen – Sivert Smedokken, Tor Arild Janson-Haddal, Daniel Haanes, Marcus Rodin – Nejat Salimi, Admir Zec. Også benyttet Morten Moum

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget