Intet lys Øssia-tunnelen etter nytt tap

| september 1, 2018

Østsiden hadde omtrent kniven på strupen foran møte med Skjetten på Østsiden stadion lørdag ettermiddag. Et nytt nederlag mot en dumpekandidat var nesten ikke til å leve med, og så var det akkurat det som skjedde i et  dramatisk oppgjør som endte med 4-3 tap. Nå ligger Østsiden under streken og der er vi redd laget blir liggende etter å tatt bare ett poeng mot de lagene det kjempes mot for å beholde plassen.

Helt mot spillets gang to Skjetten tok ledelsen i det 23 mintt etter corner. Østsiden fikk ikke klarert etter litt klabb og babb i målgården  hvor Martin Roskilde skjøt i nettaket.

Halvtimen ble passert da gjestene gikk opp til 2-o.  Vuk Fajfric kom til dekket bord da han kunne skyve ballen over målstreken. Svakt forsvarsspill av Østsiden der.

Etter 37 minutter var Enal Hasurdzic  på vei igjennom og ble hektet. Straffesparkert  var krystallklart og Christoffer Skårn var sikker da ha satt inn sin åttende scoring for sesongen.
Et nytt håp ble tent, men det tok bare 2 minutter  før Vuk Fajfric var frempå igjen og ordnet 3-1 ved pause.

Enal Hasurdzic fikk straffe i denne situasjonen

Østsiden tok tak umiddelbart etter pause. En skikkelig frekkis fra  Mats Olavesen da han reduserte til 3-2 i det 56 minutt. Og  da utligningen til 3-3 bare kom fem minutter senere ble det liv i Øssialeieren. Endelig en bakromspasning  frem til  Christoffer Skårn og et godt skudd som keeper måtte gi retur på, før omsider Dan Mönell fikk høre nettsus i Øssiatrøya.
Østsiden jaktet ledermålet og nærmest beleiret Sjettens banehalvdel, men avslutningene ble for dårlige.

Et kvarter før slutt kom Skjetten på en sjelden visitt og da skjedde det mye. Laget fikk straffespark etter  hands på Stian Nicolaysen. Stian fikk sitt andre gule kort og dermed  rødt.  Og det fortsatte med at Vebjørn Sahlin reddet straffesparket, men Skjetten scoret på returen. Vebjørn pådro seg gult kort fordi han gikk for tidlig. Nytt straffespark fulgte og da scoret  Skjetten ved Ole-Christian Moltzau.

Med en spiller mindre  gikk  lufta litt ut av Øssiaballongen. Skjetten hadde noen farlige cornere på slutten av kampen og jublet høyt da lagets andre borteseier var et faktum. Den første kom mot Selbak.

Hos Østsiden fikk følgende gult kort: Stian Nicolaysen 2 gule +rødt,  William Fjørtoft,Imad Ouhadou, Vebjørn Sahlin

Mats Olavesen ble kåret til kampens Øssiaspiller.
Neste kamp er borte mot Lillestrøm 2 mandag 10. september!

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – William Fjørtoft, Petter Stedjeberg, Amund Moe, Stian Nicolaysen-Harold Mufoncol, Mats Olavesen,  Imad Ouhadou, (45 min  Mathias Herskedal Torgersen, Enal Hasurdzic  (5 min.Marius Pierau) – Christoffer Skårn, Dan Mönell