Østsiden i poengnød etter tap

| august 26, 2018

Østsiden gikk både målløse og motløse av banen etter 0-2 mot Vestfossen på Strandajordet i Vestfossen søndag kveld.  Vestfossen har sin styrke på dødballer og begge lagets scoringer kom på dødball etter innkast og corner. Med ett poeng i løpet av ei uke mot Bjørnevatn og Vestfossen har Øssia kommet i trøbbel. Høstsesongen blir særdeles utfordrende når laget skal møte topplagene i avdelingen.

Østsiden åpnet kampen best og de første 10 minuttene var Vestfossen sjeldent over midtstreken. Et par store sjanser fikk laget også. Først ved Christoffer Skårn som skjøt over i god posisjon og Amund Moe som også var farlig frempå. Vestfossen skrek på straffe da  Stian Nicolaysen handset.
Vestfossen kom gradvis med i kampen og ofret seg med  stor  innsats over hele banen. Østsiden tapte andreballene og kom ofte på etterskudd. En drøy halvtime var spilt da hjemmelaget tok ledelsen etter kjent oppskrift som vi så i hjemmekampen på Øssia. Et langt innkast  fra nr. 18 Trygve Andreaasen  ble headet direkte i mål av Anders Torgersen.

Mats Olavesen var småsyk, men gjorde en god innsats da han kom inn i 2. omgang

Etter pause var det Vestfossen som tok i kampen de første 10 minuttene, uten at det var spesielt farlig. Østsiden gjorde et dobbeltbytte etter 58 minutter hvor  en småsyk Mats Olavsen kom inn. Mats var egentlig i startelleveren, men meldte seg selv syk. Men ikke verre enn at han satt litt fart i Østsiden. Midtveis i omgangen var Øssia inne i en god periode og sjansene uteble ikke.  I det minste lå en utligning i lufta etter at Dan Mönell to ganger var i god posisjon, men valgte gale løsninger. Christoffer Skårn hadde også to fete sjanser hvor keeper ryddet opp i stor stil.

Seks minutter før  full tid fastsatte Vestfossen sluttresultatet til 2-0. Etter en perfekt corner kunne  Trygve Andreassen uforstyrret heade ballen direkte i mål.

Østsiden fikk i denne serierunden god hjelp av Kråkerøy som slo Bjørnevatn og Gjelleråsen som slo Skjetten. Laget ligger med hårfin margin over streken, men nå må laget gjøre jobben sjæl!!

Neste uke er det hjemmekamp mot Skjetten

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – William Fjørtoft, Petter Stedjeberg, Amund Moe (5 min Joachim Hansen), Stian Nicolaysen(32 min  Mathias Herskedal Torgersen -Harold Mufoncol, Daniel Haanes,  Imad Ouhadou, (32 min Mats Olavesen), Enal Hasurdzic  – Christoffer Skårn, Dan Mönell