3 guttespillere med da Rekruttlaget vant stort!

| august 23, 2018

Østsidens rekruttlag banket Ullerøy hele 12-0 torsdag kveld på gressbanen i Ullerøy. Ekstra gledelig var det at tre femtenårige guttespillere var med og spilte store deler av kampen og alle klarte seg veldig bra.

David Hoel og Thomas Pedersen Kallasten spilte på hver sin backplass og spilte kontrollert og bra. Kristoffer Korum spilte hele andre omgang på venstre kant og var delaktig i oppbyggingen av flere angrep og mål, og viste flere tekniske detaljer.

Gutta selv var selvsagt strålende fornøyde etter kampen og synes både at det gikk veldig bra og at det var moro å spille.

En annen ungutt som også var med var Lauritz Halstensen, sønn av tidliger A-spiller Bjørn, som har vært og trent med A laget. Han kom fra spill i Skogstrand.

Hovedtrener Tor Arild Haddal (t.h.) presenterer glade ungutter etter stormatchen mot Ullerøy.  Fra venstre Lauritz Halstensen, Thomas Pedersen Kallasten, Kristoffer Korum, David Hoel samt firemålscorer Admir Zec synes også dette var gøy!

Lauritz viste seg frem ved flere anledninger og har et bra skuddben som resulterte i 3 mål.

Østsiden rullet stort sett rundt med Ullerøy i to omganger. Litt moro var det også at hovedtrener Tor Arild Janson-Haddal spilte hele første omgang på venstre siden og avløste Cato Haugom i mål det siste kvarteret, da Cato vill springe fra seg litt utpå. Han var nær ved å score, men det ble med to stolpetreff de minuttene han spilte ute.

Østsiden ledet 3-0 til pause, men satte på turboen i andre omgang. Anført av en spesielt opplagt Mathias Herskedal Torgersen ble det ene angrepet etter det andre dratt opp. Veldig mye pent veggspill og fine gjennomløpninger resulterte i 9 mål i andre omgang, slik at sluttresultatet ble 12-0.

Vi må spesielt nevne Sivert Smeddokkens mål som hadde en utrolig soloprestasjon fra egen halvdel, driblet 5 mann og keeper og satte ballen elegant inn.

Østsidsens målscorere var Admir Zec 4, Lauritz Halstensen 3, Mathias Herskedal Torgersen 2, Viktor Gundrosen Nilsen, Joachim Hansen og Sivert Smedokken

NB! Helt tilslutt må nevnes at vi regelrett fikk kjeft av flere oppriktig frustrerte spillere/leder fra Ullerøy for at vi i det hele tatt hadde meldt oss på i denne 7 div. serien, er arrogante og ødelegger moroa for spillere på andre lag. Noen gode forslag til hva vi skal svare på sånt??

Østsidens tropp: Cato Haugom, Kristoffer Korum, Mathias Torgersen, Lauritz Halstensen, Admir Zec, Viktor Nilsen, David Hoel, Thomas Engen, Thomas Kallasten, Tor Arild Janson-Haddal, Sivert Smedokken, Raymond Kvisvik, Joachim Hansen