Øssia under streken etter nytt tap

| juni 30, 2018

Det ville seg ikke for Østsiden mot Kvik denne gangen heller. Gjestene fra Halden rodde det  komfortabelt i land med 2-0 seier på Østsiden stadion lørdag ettermiddag. Østsiden viste  fremgang fra kampen mot Strømsgodset 2, men det var ikke nok mot et  Kvik-lag som  tross alt ligger på 2. plass.

Kviks to mål var av det lette slaget. To minutter før pause ble Østsiden snytt for et frispark. Dommeren vinket spillet videre og etter litt klabb og babb fikk Kviks toppscorer Øystein Lundblad Næsheim en keeperrertur rett i fanget og scoret lett.

Et kvarter var spilt i andre omgang da Kvik gikk opp til  2-0. Kvik brøt på midtbanen og nærmest i blinde slo Kvik langt i mellomrommet hvor den samme Næsheim plutselig var alene med keeper Vebjørn Sahlin og scoret sikkert. Ganske typisk for kampen. Der Østsiden tok en dribling eller pasning for mye, slo Kvik direkte opp på sine to farlige spisser. Kviks Bjørn Berglund headet i stolpen rett før slutt.

Østsiden kjempet bra og vant en del dueller i denne kampen, og stod også godt i mot Kviks dødballer. Det ble imidlertid  for upresist i fremspillene. Bakerst hos Kvik var  stopper Dardan Mehmeti god og ryddet mye opp.

Thomas Torgersen Herskedal ble kåret til Østsidens beste spiller mot Kvik

Hos Østsiden fikk Lars Bråten og Petter Stedjeberg gult kort.

Hos Kvik byttet to tidligere Øssiaspillere plass. Etter 53 minutter ble Argtim Shabani erstattet av Enal Hasurdzic