Kan Øssia reise seg mot Kvik?

| juni 29, 2018

Markus Cham (30), sammen med Herskedalbrødrene Mathis (17) og Thomas (20) er klare mot Kvik

Østsiden fikk så capsen passet i Drammen sist mandag hvor det ble 5-1 tap mot Strømsgodsets rekrutter. Lørdag 30. juni kl. 16.00  møter et Øssialag i poengnød  en ny vrien motstander i formlaget Kvik som nå har inntatt 2. plass på tabellen.

Er det noen lag Østsiden har dårlig tak på så er det nettopp Kvik. Vi må  tilbake til 2007 for å finne en Øssiaseier i seriesammenheng. I 2017 endte begge kampene 1-1. I vårkampen hjemme (som også ble spilt 30. juni) spilte Kvik  hele 2. omgang med 10 mann. I nest siste serierunde ledet Østsiden 1-0 til det gjenstod to minutter  da Kvik utlignet. Med seier hadde Østsiden berget plassen en serierunde før slutt.

Bare målforskjellen holder nå Østsiden over streken og laget  trenger virkelig poeng.

PS: Kampstart  Østsidens stadion lørdag 30. juni kl. 16.00. I i VM på samme tid spilles en uinteressant åttedelsfinale mellom Frankrike og Argentina.

Fra oppgjøret i 2017. Christian Halvorsen blir utvist etter å ha felt Harold Mufoncol (liggende) (Foto HA)