Full pott til Rekruttlaget

| juni 21, 2018

Østsidens rekruttlag har blitt godt kjent i Halden-distriktet i år. Torsdag kveld var det ny tur til de dype skoger for å møte Aremak.  Her var det topp mot bunn som møttes og Øssia hadde ingen problemer  ved å vinne 9-2 eter 3-1 ledelse ved  pause. Rekruttlaget tar dermed  sommerferie på toppen av tabellen med 9 strake seire.

I torsdagens kamp ble det lett match mot Aremarks unge gutter. Østsiden sølte fælt med sjansene de første 45 minuttene og ledet da bare 3-1. Aremark reduserte på stillingen 2-0 til gjestene.
Etter pause var Østsiden mer effektive og doblet antall scoinger så det stoppet på 9-2 etter at 7 spillere av 12 hadde tegnet seg på scoringslisten.
Thomas Engen, som er mer  kjent som suksessfull håndballtrener  for A-lagsjentene i Østsiden, fikk sin debut i siste kamp mot Berg 2. I denne kampen scoret han sitt første mål i Øssiadrakta. Det gjorde forøvrig også keeper  Vebjørn Sahlin. Østsidens øvrige målscorere var  Mathias H. Torgersen (2), Admir Zec (2), Serdar Shawali, Henrik Moum og Sivert Smedokken.

Rekruttlaget mot Aremark. Bak fra venstre Serdar Shawali, Raymond Kvisvik, Stanko Trninic, Viktor Nilsen, Thomas Engen, Vebjørn Sahlin, Stian Nicolaysen, Henrik Moum. Foran fra venstre Admir Zec, Marcus Rodin, Mathias H. Torgersen, Sivert Smedokken

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – Henrik Moum, Sivert Smedokken, Raymond Kvisvik – Serdar Shawali, Mathias H. Torgersen, Stian Nicolaysen, Marcus Rodin, Viktor Nilsen – Stanko Trninic, Admir Zec. Også benyttet Thomas Engen.

Category: Fotball, Hovednyhet