Hat-trick av Anders og ny rekruttseier

| juni 8, 2018

Anders Harlem Nilsen ble utvilsomt kampens spiller da Østsidens rekrutter vant 4-1 over Kvik 3 på Strupe kunstgress i Halden torsdag kveld. Anders som normalt vokter målet, prøvde seg først som høyre kantspiller, men det det gikk bedre som spiss. Tre mål ble da han byttet plass med Stanko!

Men det var Jens Johansen som ga Østsiden ledelsen 1-0. 10 minutter før pause klinket han til med et godt skudd som Kvik-keeperen bare hørte susen av.
To minutter pause scoret Anders H. Nilsen sitt første mål etter at Raymond Kvisvik hadde lagt alt til rette.

I andre omgang gikk det 10 minutter før Anders alene med keeper ordnet 3-0. Og bare på flyten fikset han også 4-0 fra kort hold etter 64 minutter.
Etter den scoringen reduserte Kvik  til 4-1 da de lobbet over Øssiakeeperen og i krysset.

Østsiden kunne godt ha vunnet mer. Laget hadde en mega trippelsjanse i første omgang og etter pause skjøt Raymond Kvisvik  et frispark som traff på innsiden av stolpen.

Magnus Klekken og Sivert Smedokken løfter tremålscorer Anders Harlem Nilsen på gullstol

Østsiden avsluttet de siste 20 minuttene med 10 spillere da årsdebutanten Niclas M. Delås måtte gå ut med skade og ingen innbytter å sette inn.

Keeper Vebjørn Sahlin pådro seg gult kort etter en takling på midtbanen.

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – Henrik Moum, Sivert Smedokken, Raymond Kvisvik, Nicklas Delås – Anders Harlem Nilsen, Mathias H. Torgersen, Jens Johansen, Magnus Klekken – Stanko Trninic, Samuka Kosiah.

Category: Fotball, Hovednyhet