Østsiden så rødt og fikk sitt første tap

| mai 26, 2018

Østsiden sto uten tap etter seks serierunder. Det burde  laget også gjort etter den sjuende, etter møtet mot Lørenskog  på glohete Rolvsrud kunstgress lørdag ettermiddag. Selv om Lørenskog ligger på 2. plass var dette et lag Østsiden var fullt på høyde med. Østsiden ledet også 1-0, men midtveis i første omgang ble laget straffet hardt. Lørenskog scoret tre mål på seks minutter og la grunnlaget for seieren.

Østsiden tok ledelsen 1-0 etter seks minutter etter corner ved Serdar Shawali. Joe Lunde kunne uhindret heade  sitt første seriemål for sesongen.

Tre baklengs på seks minutter
Fra  det 16 til 23 minutt var hjemmelaget supereffektive og nettet ikke mindre enn tre ganger. Østsidenforsvaret virket helt svimeslåtte i den sterke varmen  (+29) og ble straffet knallhardt. Østsiden kom seg egentlig ikke etter den kalddusjen inn mot pause.

Øssia så rødt
Østsiden gjorde noen grep i pausen. Blant annet fikk Lars Bråten sin årsdebut som høyreback . Det gikk bra i et drøyt kvarter før han ble sendt av banen med rødt kort. Meget hardt dømt.
Før utvisningen hadde Mats Olavesen akkurat kriget inn reduseringen til 3-2 og Østsiden hadde initiativet. Den siste halvtimen måtte Østsiden spille den siste halvtimen med en spiller mindre. Det hindret ikke laget å kjøre på for en utligning. Og det manglet ikke på sjanser til å få med seg både ett og tre poeng hjem.