Østsiden fornøyd med uavgjort

| mai 22, 2018

Østsiden står fortsatt uten tap  og spilte uavgjort for femte gang  mot Lillestrøm 2 på Østsiden stadion tirsdag kveld. 2-2 har Østsiden grunn til å være fornøyd med siden Lillestrøm kom med et meget  godt rekruttlag. Fem spillere som satt på benken for A-laget i kampen mot Brann dagen før, var i startelleveren.

Lillestrøm tok tidlig tak i kampen og tok ledelsen etter 16 minutter. Ebiye Moses scoret fra kort hold etter et frispark som Øssia ikke klarte å få tak i.
To minutter etter scoringen ladet Markus Cham kanonen og frisparket gikk like utenfor.

To raske Øssiamål
Helt mot spillets gang scoret Østsiden to mål i løpet av fire minuuter. Først ved Markus Cham som i det 29 minutt tok en frekkis fra nesten død vinkel. Han hamret inn sitt sjette mål forbi Lillestrøms keeper ved nærmeste stolpe. Klasse!
Fire minutter senere var  Østsiden foran i målprotokollen. Et mønsterangrep var det! Markus spilte frem  Christoffer Skårn nærmest i blinde og Christoffer gjorde ingene feil alene med keeper.
Østsiden gikk til pause med 2-1 ledelse takket være to flotte scoringer samt stort keeperspill av Vebjørn Sahlin.  Kristoffer Ødemarksbakken står registrert med 8 kamper på Lillestrøms A-lag i år og viste gang på gang at han holdt et høyere nivå.

Christoffer Skårn og Markus Cham scoret målene for Østsiden mot Lillestrøm 2

Lillestrøm kjørte kampen etter pause og da skapte Østsiden svært lite. Laget hadde da mer enn nok med å forsvare seg. Utligningen lå i lufta og det var  Jonathan Monteiro som ordnet 2-2 uten sjanse for Vebjørn Sahlin.

På overtid kunne begge lagene tatt alle poengene. Østsiden slo en corner hvor laget var nære på, og Lillestrøm skjøt rett på utsiden av stolpen da de fleste så ballen trille i mål.

Marius  Pierau og Markus Cham pådro seg gule kort som selv en nøytral tilskuer synes var hardt dømt.

Unggutten Thomas T. Herskedal blir bare bedre og bedre. Han ble kåret til Østsidens beste spiller, selv om han ikke spilte den siste halvtimen etter tøff behandling av Kristoffer Ødemarksbakken som pådro seg gult kort.

Vi får kjørt oss
– Vi får kjørt oss i dag mot et meget god lag, derfor skal vi være fornøyd med ett poeng, sa Østsiden trener  Tor Arild Janson Haddal etter kampen. – Vi blir løpende mye i mellom mot et lag som holder et høyere nivå, men spillerne står på og nekter å tape. Det skal de ha honnør for.

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – Joe Lunde, Petter Stedjeberg, Rang Ferej, Serdar Shawali – Thomas T. Herskedal (30 min Fatos Berisha), Harold Mufoncol,  Mats Olavesen (20 min Samuka Kosiah), Marius Pierau – Markus Cham, Christoffer Skårn (10 min Jens Johansen)