Ny seier til Rekruttlaget mot Selbak

| mai 17, 2018

Det var ikke bare  Eliteserielagene som var i aksjon på fotballens festdag 16. mai. Også lagene i 7. divisjon spilte full runde med kampstart til den familievennlige tiden kl. 20.15. For Østsidens rekrutter var det tur til Selbak som stod på programmet.  Et aldri så lite mini El Clasico før A-lagene til Østsiden og Selbak møtes  i 3. divisjon  lørdag 9. juni. Østsiden vant 2-0 og tok sin sin  fjerde strake seier.

Her var det topp og bunn i avdelingen som møttes og Østsiden var store favoritter før kampen. Laget stilte også med toppscoreren i 3. divisjon Markus Cham samt  Harold Mufoncol  siden de ikke startet i A-kampen mot Skjetten. Selbak stilte med et erfarent mannskap hvor ikke mindre enn 8  tidligere A-spillere var med.

Markus markerte seg  ved å score begge Østsidens  mål. Det første kom på straffespark etter 20 minutter etter  at Marcus Rodin ble felt.  Det andre kom 12 minutter etter pause da han på rå kraft rev seg løs og skjøt forbi  Selbaks tidligere toppscorer Stian Eidem Olsen som voktet målet. Han hadde mange gode inngrep som forhindret et større nederlag.

De gule kortene satt løst hos dommeren som delte ut to gule til Østsiden og fire til Selbak.

Fornøyde Øssiagutter etter kampen mot Selbak. Tomålscorer Markus Cham, Sivert Smedokken, Mads Moum, Henrik Moum

Østsidens neste motstander er Torp 2 torsdag 24. mai.

Østsidens lag: Cato Haugom – Henrik Moum, Stian Nicolaysen, Raymond Kvisvik, Sivert Smedokken – Mads Moum. Harold Mufoncol, Markus Cham –  Marcus Rodin, Nejat Salimi, Joachim Hansen. Også benyttet Stanko Trninic

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget