Sliteseier til Rekruttlaget mot Ise

| mai 8, 2018

Østsiden rekruttlag tok sin tredje strake seier da laget vant 5-2 over Ise på Østsiden KG tirsdag kveld. Ikke noe å si på den seieren, men Ise var absolutt med på notene. Østsiden måtte ha straffespark for å få hull på byllen etter en rekke misbrukte sjanser. Øssiakeeper Cato Haugom hadde et par supre inngripen.

Østsiden tok ledelsen i det 37 minutt. Nysigneringen Samuka Kosiah, som debuterte i kampen mot Vestfossen på lørdag, ble felt og som vanlig var Marcus Rodin sikker  fra krittmerket.
Innbytteren Nesjat Salimi hadde bare vært på banen noen minutter,  da han alene med med keeper, ordnet 2-0 rett før pause.

Det var spilt en time da Samuka Kosiah fikk et gjennomspill av Raymond Kviksvik, som han tok godt vare på og skjøt forbi Ise-keeperen. 3-0.

Målscorere og keeper mot Ise. Marcus Rodin, Nesjat Salimi, Cato Haugom, Samuka Kosiah, Joachim Hansen.

Så reduserte Ise til 3-1 før Joachim Hansen økte til 4-1  etter utsøkt forarbeide av Samuka Kosiah langs kortlinjen. Etter 82 minutter  sveivet Raymond Kvisvik et frispark inn i målgården hvor en Isespiller headet ballen i eget nett. Da så det ut som Øssia tok kvelden og Ise fikk sin andre  redusering.

I neste serierunde skal Østsiden møte Selbak.

Østsidens lag: Cato Haugom – Magnus Klekken, Stina Nicolaysen, Raymond Kvisvik,  Sivert Smedokken – Marcus Rodin, Jens Johansen, Viktor Nilsen, Stanko Trninic – Joachim Hansen, Samuka Kosiah. Også benyttet Nesjat Salimi,  Damir Dugalic, Henrik Moum.

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget