TV2 på besøk da Rekruttlaget vant stort

| mai 3, 2018

Det er ikke måte på hvor mye oppmerksomhet det blir rundt Østsidens rekruttlag med Raymond  Kvisviks inntreden på laget. Sist uke var NRK på besøk og i torsdagens kamp mot Ullerøy var det TV2 med Ernst Lersveen i spissen som ville lage noe på Kvisvik.

Raymond scoret sitt første mål i helhvitt i 9-0 seieren, men da tror vi TV2  dessverre hadde reist hjem. Det var synd, for det var en klassescoring.
Køkaoset i Fredrikstad sentrum torsdag kveld fikk også konsekvenser for kampen. Dommer og enkelte spillere kom ikke tidsnok til kampstart. Kampen skulle egentlig gå på Ullerøys naturgressbane, men ble flyttet til Østsiden kunstgress.
Østsiden dominerte kampen i 90 minutter og Ullerøy som bare hadde en kvalifisert sjanse slapp billig med  ni baklengs. Ved pause var det 3- 0 til Øssia.
Østsiden vant som kjent 9-4 i første serierunde og med ny seier har laget tatt ledelsen i avdelingen. I neste serierunde skal Østsiden møte Ise tirsdag 8. mai.

Østsidens målscorere: Joachim Hansen (3), Fatos Berisha (2), Jens Johansen (2), Raymond Kvisvik og Stanko Trninic.

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – Magnus Klekken, Stian Nicolaysen, Raymond Kvisvik, Sivert Smedokken – Fatos Berisha, Serdar Shawali, Jens Johansen, Viktor Nilsen –  Joachim Hansen, Magnus Rodin. Også benyttet Stanko Trninic og Mads Moum

Rekruttlaget. Bak fra venstre Jens Johansen, Raymond Kvisvik, Vebjørn Sahlin, Stian Nicolaysen, Sivert Smedokken, Stanko Trninic, Viktor Nilsen. Foran fra venstre Marcus Rodin, Serdar Shawali, Magnus Klekken, Joachim Hansen.