A-lag damer avsluttet sesongen med 3. plass og en 32 måls seier

| april 8, 2018

Amanda Harlem Nilsen ble banens beste for Østsiden

Dobbeltkamp også denne helgen for A-lag damer, først lørdag mot LFH09 og deretter søndag mot Vikersund. Det hele endte med full pott, 4 poeng og 3. plassen på tabellen for Østsiden damene. Søndag satt de i tillegg punktum for sesongen med å vinne med hele 32 mål over Vikersund.

Etter opprykket fra 3. divisjon i fjor så var klubbens målsetting enkelt og greit å unngå og være med i nedrykksstriden i 2. divisjon, dette var Østsiden damene aldri i nærheten av. Allerede lørdag, riktignok med en knepen 27-25 seier over LFH09 så var 3. plassen sikret og sesongen var en suksess for Østsidens A-lag. Søndag gjestet Vikersund Kongstenhallen for sesongens siste kamp, og det var aldri noen tvil om hvem som skulle vinne. Østsiden ledet 23-6 til pause og det bare forsatte på samme måte i 2. omgang. Når dommeren blåste av kampen stod det 46-14 til Østsiden på måltavla, i en kamp det samtlige utespillere skrev seg på scoringslisten.

Trener Thomas oppsummerer kampen

Årets siste kamp, og jentene skulle krone en veldig god sesong. Vi kjører tempo hele veien, og får brukt alle spillerne. Vi lykkes godt gjennom hele kampen, og det ble en fantastisk avslutning på sesongen med årets største seier. Vi gleder oss allerede til neste sesong!