Drama i Kongstenhallen sikret 3. plassen for A-lag damer

| april 7, 2018

Ida Drønen i Østsidens mål, ble banens beste

Det ble et fryktelig jevnt oppgjør mot gjestene fra Lillehammer Faaberg 09 i Kongstenhallen lørdag ettermiddag. Kampen bølget frem og tilbake og oppgjøret ble som ventet jevnt og spennende.

Lagene vekslet på å lede og til pause stod det 17-13 og en Østsiden ledelse. Men etter hvilen kom LHF09 tilbake og hentet opp ledelsen raskt i 2. omgang. Seks minutter før slutt stod det 23-23 på måltavla og de siste minuttene ble dramatisk og spennende.  Publikum som hadde funnet veien til Kongstenhallen lørdag ettermiddag fikk virkelig valuta for pengene. Et minutt før slutt stod det 26-25 til Østsiden på tavla, men når Vibeke Foyn Klingstrøm satte ballen i målet 15 sekunder før slutt og øket ledelsen til 27-25 var kampen avgjort. Dermed sikret Østsiden damene 3. plassen på tabellen etter en sterk debut sesong i 2. divisjon.

Østsides A-lag spiller sesongens siste kamp mot Vikersund kl 15:30 i Kongstenhallen i morgen søndag 7. april, det er bare å møte opp.

Trener Thomas oppsummerer

Den andre kampen mot Lillehammer på kort tid, og nok en gang et tett oppgjør. I første omgang er kampen ganske åpen, og begge lag scorer mye. Vi lykkes godt i kontra/ankomst, men har noen ting å jobbe med i pausa. Etter pause sliter vi litt fremover, og må stole mer på tempo og enkelt prestasjoner. Men vi står godt bakover, og Ida har en bra dag i målet. Vi drar i land en sliteseier, og gleder oss til sesongens siste kamp i morgen. Møt opp kl 15.30 i Kongstenhallen!