Cupdrømmen lever etter storseier

| april 4, 2018

For tredje år på rad kom Østsiden seg gjennom to kval. kamper og er klar for 1. ordinære NM runde. Det ble klart sent onsdag kveld etter 4-0 seier over Rakkestad i Østfoldhallen. Etter at den første halvtimen hadde gått på  krabbegear, ble det mer fart i Øssia den siste timen. Da hang Rakkestad ikke med.

Det siste kvarteret før pause smalt det i tverrliggeren, ballen trillet langs mållinjen og Øssia ble snytt for minst et straffespark.

Etter pause ble det flying start etter Mats Olavesen kriget inn 1-0 etter 2 minutter spill etter flott forarbeide av Jens Johansen. Bare fem minutter senere headet Emil Alme inn 2-0 etter innlegg fra Christoffer Skårn. Da var det ikke tvil om utfallet av den kampen siden Rakkestad bare kom på sporadiske angrep.

Fornøyde gutter etter 4-0 seier over Rakkestad: Emil Alme, Viktor Nilsen, Mathias Herskedal Torgersen, Thomas Torgersen Herskedal og Joe Lunde

Alt var som det skulle være da Christoffer Skårn økte til 3-0. Han ble meiet ned og fikk straffespark som han selv satte sikker inn. Da var det spilt 69 minutter.

Ti minutter før slutt fastsatte Jens Johansen sluttresultatet til 4-0 med et velplassert skudd helt inne ved stolpen.

Venter på storfisk
En helt grei gjennomkjøring av Østsiden mot et blekt lag fra Rakkestad. Fredag 6. april blir 1. ordinære runde satt opp, og som vanlig ønsker Østsiden seg en storfisk hjemme i 1. runde som er terminfestet til onsdag 18. april.

Joe Lunde tilbake
Det var godt å se Joe Lunde tilbake etter å ha gått skadet siden den første treningskampen mot Moss 21. januar. Markus Cham er imidlertid ny på skadelisten etter skaden han pådro seg mot Ski i 1. kval. runde. Den siste signeringen Marius Pierau var syk og Fatos Berisha var heller ikke tigjengelig.

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – Joe Lunde, Petter Stedjeberg, Rang Ferej, Serdar Shawali – Emil Alme (8 min Viktor Nilsen), Harold Mufoncol, Thomas Torgersen Herskedal, Jens Johansen – Mats Olavesen (15 min Mathias Herskedal Torgersen),Christoffer Skårn.