Storseier til Østsiden i 1. kval. runde NM

| mars 21, 2018

(OPPDATERT) Østsiden fikk en enkel oppgave med å passere det første hinderet på vei til Ullevaal. Kampen mot 4. div. laget Ski hadde Østsiden i sin hule hånd på Ski stadion onsdag kveld. Før det var gått ett minutt var Østsiden i føringen og  at det stoppet på 5-1 har Ski grunn til å være fornøyd med.

Christoffer Skårn var på hugget fra første spark på ballen og fikset 1-0 før det var gått ett minutt. Mats Olavesen  ville også vise seg frem og drillet rundt med Skiforsvaret da han doblet ledelsen etter ni minutter.

Minuttet etter rotet Østsiden det til for seg selv og plutselig var Lars Levorstad alene med Vebjørn Sahlin og lobbet inn reduseringen.
Østsiden hadde store muligheter til å punktere kampen og to ganger smalt det i stolpen.
10 minutter før pause viste Christofffer Skårn at han også kan skyte fra distanse og  smelte ballen i krysset. En herlig scoring og 3-1.

Etter pause foregikk også det meste av spillet på banehalvdelen til Ski. Mats Olavesen ble  tomålscorer i det 60 minutt da han etter corner skjøt en knallhard markkryper gjennom Skiforsvaret.

I det 69. minutt ble Fatos Berisha klippet ned og straffesparket satte  Markus Cham sikkert i mål og dermed 5-1. I siste ordinære minutt var Christoffer Skårn alene igjennom, men dommeren valgte å blåse av kampen akkurat i det 90. minutt.

Keeper Vebjørn Sahlin er fornøyd med tomålscorerne Mats Olavesen og Christoffer Skårn

Lett seier
Da Østsiden kjørte tempo i kampen var divisjonsforskjellen åpenbar. Da hang ikke Ski med i svingene Her møtte Østsiden et lag hvor flere spillere var over middagshøyden og som midtstopper spilte den tidligere Lislebyspilleren Morten Simensen.

Østsiden har en sterk midstopperduo i Petter Stedjeberg og Rang Ferej. På midtbanen var Mats Olavesen det store arbeidsjernet og fremme har laget Christoffer Skårn som er et stort aktivum.

2. kval.runde spilles onsdag 4. april etter påske og oppsettes ventes fredag 23. mars

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – Emil Alme (10 min Viktor Nilsen), Petter Stedjeberg, Rang Ferej,  Serdar Shawali – Fatos Berisha, Thomas Torgersen Herskedal, Mats Olavesen (30 min  Harold  Mufoncol), Jens Johansen (25 min Mathias Herskedal Torgersen)- Markus Cham, Christoffer Skårn