Sterk borteseier for A-lag damer i Hokksund

| mars 11, 2018

A-lag damer på plass i Hokksund for bortekamp

Østsiden og Hokksund lå henholdsvis på 4. og 5. plass før søndagens oppgjør, begge med 20 poeng. Det var ventet et tett og jevnt oppgjør i Sentrumshallen i Hokksund søndag ettermiddag.

Men Østsidens A-lag damer hadde full kontroll på Hokksund og etter 23 minutter i første omgang stod det 15-6 til Østsiden damene på måltavla. Da kom Hokksund litt mer inn i kampen og det stor 15-8 til Østsiden ved pause. Men Hokksund damene klarte aldri å hente opp ledelsen. Utover i andre omgang kom Hokksund litt mer til og etter 29 minutter lå de kun 2 mål bak. Men det holdt helt inn og Østsiden tok med begge poengene hjem til Fredrikstad med en 27-24 seier.

Trener Thomas Engen oppsummerer kampen

Vi starter veldig godt i dagens kamp, og løser forsvaret i forhold til Hokksund sine gode skyttere. Vi setter også et godt tempo, og scorer mye i ankomst og på kontra. Første omgang har vi full kontroll, og Hokksund spiller 15 min av andre omgang med 2 merker på Isabel og Tine. Vi løser dette greit i starten, men taper litt terreng når vi trener på 7-6 spill. Vi kontrollerer tilslutt inn, og vinner 27-24.