A-laget inntok 4. plassen på tabellen med seier over Elverum

| mars 6, 2018

Marie Wernersen ble kåret til banens beste for Østsiden

Østsiden damene tok ledelsen fra start og denne gav de aldri fra seg. Kampen bølget litt frem og tilbake i perioder men Østsidens ledelse var aldri truet. Ved pause stod det 17-9 til Østsiden damene på tavla. I 2. omgang la Elverum om til et offensivt forsvar og det ble til tider litt «kaos håndball», men Østsiden A-lags damer taklet det fint og det stod 31-25 på tavla ved kampslutt og en klar Østsiden seier. Dermed inntok Østsiden 4. plassen på tabellen med 20 poeng, og med en kamp mindre spilt en Tromsø som ligger 3 poeng foran.

Trener Thomas Engen oppsummerer kampen

Vi gjør en flott 1.omgang der vi løser det veldig godt på begge sider av banen. Vi setter tempo og straffer Elverum når de gjør feil. Vi er også gode på å brette ut spillet, så kantene får noen gode muligheter. 2.omgang starter vi litt dårligere, men vi beholder roen og henter oss fint inn. Elverum forsøker noen variasjoner av offensivt forsvar, men etter noen angrep løser vi også dette. En god kamp, og nå gleder vi oss til Hokksund borte på søndag!