Sterkt borteseier i Tromsø for håndballens A-lag

| februar 24, 2018

Tine Ledang ble kåret til Østsidens beste med 10 scoringer

Lørdag møtte A-lag damer Tromsø i Tromsdalshallen til en tøff bortekamp og det ble en skikkelig thriller. Tromsø lå før dette oppgjøret 5 poeng foran oss på tabellen så det var ventet tøff og jevn motstand. Forrige gang Tromsø gjestet oss i Kongstenhallen så ble det et 3 måls tap for Østsiden jentene. Men denne gangen ble 3 måls seier og begge poengene ble med Øssia jentene på flyet hjem.

Østsiden stilte med en minimal tropp på dette oppgjøret for å holde reisekostnaden nede, så det var kun A-lags trener Thomas og ti spillere dro avgårde fra Gardermoen lørdag morgen. Men selv med redusert tropp så holdt det helt inn i et oppgjør som bølger frem og tilbake. Men mot slutten av kampen så dro Østsiden jentene i fra og sikret en 29-25 seier.

Trener Thomas oppsummerer kampen

Årets siste flytur for jentene, bortekamp mot Tromsø. Vi startet bra, og leder med 4 mål midt i første omgang, vi slipper oss litt ned før pause og leder kun med ett, 12-13. Andre omgang starter utrolig dårlig, og vi taper 6-1 på 8-9 minutter. Vi tar en timeout og endrer forsvaret til merke på Tromsø sin nr 10, vi setter også opp tempoet flere hakk. Den neste perioden er kanskje årsbeste, vi vinner en periode med 14-3. Jentene tar ansvar, samtidig som vi lykkes med alle taktiske grep. Vi leder på det meste med 8, og kontrollerer inn til seier!