Komfortabel Øssiaseier, 4-1

| februar 24, 2018

Østsiden hadde få problemer med å slå Sprint Jeløy i lørdagens kamp i Østfoldhallen. Det stoppet på 4-1 til slutt, men seieren kunne og burde vært  doblet etter spill og målsjanser.

Når det er sagt stilte nok Sprint noe redusert, mens Østsiden manglet Markus Nordheim Cham og Joe Lunde som fortsatt er skadet. Kampen store spiller var Øssias nykommer Christoffer Skårn, som banket inn 3 mål. Østsiden tok tak i kampen fra første stund og allerede etter tre minutter spilte Mads Olavesen flott gjennom Christoffer Skårn, som alene med keeper gjorde det enkelt og greit. Øssia hadde full kontroll på hendelsene, og styrte med flere fine detaljer, men det ble ofte litt upresist.

Sprint Jeløy hadde ikke en eneste målsjanse i hele kampen, og den scoringen de fikk var unødvendig. En Øssiaspiller var uheldig og litt klønete når han kom borti beinet på en Sprint spiller som var på vei vekk fra målet. Cato Haugom reddet først mesterlig straffen, men returen klarte han ikke å avverge og dermed 1-1.

Rett før pause smelte Christoffer Skårn til fra nesten død vinkel, og det ikke utagbare skuddet kom nok veldig overraskende på Sprintkeeperen som fomlet den inn. Dermed 2-1 til Øssia, fullt fortjent.

I andre omgang var det nesten bare et lag på banen. Østsiden skapte mange muligheter, ofte etter fine kombinasjoner. Arbeidsjernet Fatos Berisha kom inn som et friskt pust i andre omgang., og på hans første spark på ballen så ledet Øssia 3-1. Serdar Shawali gjorde et flott forarbeide og hadde et presist innlegg som Fatos dundret i nettaket, en flott scoring. Mads Olavesen spilte offensiv midtbane og bemerket seg med mange gode framspillingsforsøk.

Blant annet til Christoffer Skårn som brente noen store muligheter foran kassa.

Etter fint forarbeide av Fatos Berisha, lyktes det Christoffer Skårn å score sitt 3 mål, da han dunket utagbart Fatos sin pasning i nota.

At Christoffer Skårn blir en hit i Øssia hersker ingen vil om. Han er målfarlig, rask og bevegelig og har et kjempebra skuddbein. Han har virkelig vist seg fram både på trening og i kamp nå. Litt å tygge på for et hvert forsvar, og etter hvert i tospann med Markus Nordheim Cham kan Øssia ha en suksessoppskrift.

Østsiden vinner fortjent 4-1 og slik vi ser det nå framstår laget/troppen bedre enn i fjor, la oss håpe det fortsetter inn mot viktige NM kval kamper og seriestart. Neste uke er Drøbak Frogn motstander i Østfoldhallen.

Hovedtrener Tor Arild Haddal var fornøyd med kampen. Vi er bunnsolide bakover og har full kontroll. Det jobbes steinhard over hele fjøla, og vi ser igjen en del trekk vi jobber med på trening. Når også Christoffer leverer på øverste hylle forover, synes jeg vi er i rute. Vi vinner fortjent, kanskje litt for lite tilslutt, men å vinne en slik kamp forventer jeg på forhånd også når vi møter et lag fra 4. Divisjon, avslutter Haddal.

Østsidens lag: Cato Haugom, Emil Alme (Stian Nikolaysen 30 min), Rang Ferej, Petter Stedjeberg, Serdar Shawali, Harold Mufoncol, Thomas Torgersen Herskedal, Jens G Johansen (Tobias Hansen Tehrani, 13 min), Mathias Herskedal Torgersen, (Fatos Berisha 45 min), Mads Olavesen (Markus Rodin 5 min) og Christoffer Skårn

(Bilde: Bunnsolide midtstoppere Rang Ferej helt tv. og Petter Stedjeberg helt th. flankerer målscorerne Fatos Berisha og 3 målscorer Christoffer Skårn)

Emne: Fotball, Kampreferater A-Laget

Håndball A-laget (2018/2019)
Nr Lag K V U T Mål P LS
1 Sarpsborg 1 1 0 0 37 - 31 2
2 Østsiden Fredrikstad 1 1 0 0 31 - 25 2
3 Follo HK Damer 2 1 1 0 0 25 - 19 2
4 Haslum 1 1 0 0 30 - 27 2
5 Hokksund 1 1 0 0 34 - 32 2
6 Aker Topphåndball 2 0 0 0 0 0 - 0 0
7 Junkeren 0 0 0 0 0 - 0 0
8 Fredrikstad Bkl 2 1 0 0 1 32 - 34 0
9 Tromsø 1 0 0 1 27 - 30 0
10 Hønefoss 1 0 0 1 31 - 37 0
11 Glassverket 1 0 0 1 25 - 31 0
12 Elverum 1 0 0 1 19 - 25 0
Fotball A-laget (2018)
Neste kamp A-Laget
Arkiv
KONTAKT OSS GJERNE
Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Vi bistår gjerne!

Post: Postboks 160, 1650 Sellebakk
Besøk: Lundheimveien 6, 1636 Gml. Frstad.

Kontaktinfo Klubbformann
Kontaktinfo Håndballavdelingen
Kontaktinfo Fotballavdelingen
Kontaktinfo Webredaksjonen
Kontaktinfo Fredrikstad Cup
MER OM ØSSIA
Østsiden Idrettslag ble stiftet i 1935 og ble i 2012 til Østsiden Idrettslag Fredrikstad. Klubben består i dag av flere avdelinger og grupper. Håndball og fotballavdelingen er de største og til sammen er over 300 barn og unge i aktivitet gjennom året. Klubben har også A lag i både fotball (3. divisjon) og håndball (3. divisjon).

I tillegg er klubben arrangør av Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup. Totalt samles over 700 lag og 30 000 besøkende årlig i Fredrikstad.
ØSTSIDEN IL FREDRIKSTAD - 1935 TIL 2016
HJEM     FOTBALLNYHETER     HÅNDBALLNYHETER     UTLEIE     SØK     KONTAKT