J18 gikk seirende ut av toppoppgjøret mot Lervik

| februar 8, 2018

J18 var fast bestemt på å ta begge poengene i kampen mot Lervik.

Torsdag kveld var det duket for lokaloppgjør i Kongstenhallen mot Lervik i J18-2 serien. Det var viktig for Østsiden jentene og ta begge poengene siden det er tett i toppen av tabellen og det er kamp om sluttspillplass. Med seier i denne kampen så øket de avstanden til lagene bak og en noe tryggere vei mot sluttspill.

Det var ikke minst var knyttet mye spenning til kampen etter forrige oppgjør der Østsiden jentene tapte med et knepent mål. Denne gangen var jentene bestemt på at de skulle ta med begge poengene og det gjorde de. Ved kampslutt stod det 24-19 til Østsiden på måltavla.

Trener Thomas Næss oppsummerer

En kamp full av nerve. Etter en jevn og tett første omgang kobler vi grepet på starten av andre omgang. Første omgang var ikke akkurat finspilt, men det var nerve hele veien. Lagene følte og kjente på hverandre som de skal i et lokaloppgjør. Det står 13-13 til pause. I de første femten minuttene av andre omgang skrudde hjemmelaget opp tempo ett par knepp. Da skaffet de seg en liten luke på fem mål. Det holdt de inn og tok to poeng på hjemmebane. Moro med lokaloppgjør, masse nerve og innsats.