Ny seier til Østsiden mot Råde

| februar 4, 2018

Østsiden noterte en ny seier mot Råde i Østfoldhallen søndag formiddag. Det ble med 1-0 etter en sjansefattig 1. omgang, men i 2. omgang ble det produsert flere fete sjanser  hvor minst  en av dem burde vært nok til å doble seieren.

Det ble en kamp preget av de rutinerte spillerene på laget tok tak og at de yngste viste god innsats for å vise seg frem. Ekstra  gledelig var det å se Petter Stedjeberg tilbake i den helhvite drakten. Han spilte en time og  utgjorde et solid stopperpar med Serdar Shawali i Rang Ferejs fravær.

Kampens eneste scoring kom etter ca. 30 minutter da Harold Mufoncol headet inn et presist innlegg fra Thomas Herskedal. Råde hadde sin største sjanse i omgangens siste minutt.

Etter pause noterte vi to store sjanser for Emil Alme  og en for Harold Mufoncol.
Råde hadde en god spiller på midtbanen i den tidligere FFK-spilleren Julius Adaramola.

Nøkkelspillere i 2018 og solide mot Råde. Serdar Shawali, Petter Stedjeberg, Harold Mufoncol

Fornøyd trener
Østsidens trener Tor Arild Janson-Haddal var passe fornøyd etter kampen. – Dette er en grei treningskamp tidlig i februar hvor vi får brukt hele stallen. Vi har kontroll på Råde som skaper lite, og viser at vi er på rett vei.
Østsiden neste treningskamp er først om tre uker mot Sprint lørdag 24. februar kl. 14.00.

Østsidens lag: Cato Haugom( Vebjørn Sahlin 45 minutter) – Raduan(Mathias Herskedal Torgersen 45 min) – Petter Stedjeberg (Marcus Rodin 30 min), Serdar Shawali,  Tobias Hansen Tehrani – Emil Alme, Harold Mufoncol, Thomas Herskedal, Kamyar Ahmadi (Amuri Munanga 10 min), Jens Johansen – Joachim Hansen (Granit Merovci 45 min).

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget