Seier til A-lag damer mot FBK 2 søndag ettermiddag i 2. divisjon

| januar 28, 2018

Andredivisjonsoppgjøret mot Fredrikstad Ballklubb 2 som for anledningen ble spilt i Borgehallen ble en jevn og spennende affære. FBK 2 kom best ut og ledet gjennom nesten hele første omgang.

Men når det nærmet seg pause tok Østsiden damene mer tak i kampen og ved pause stod det 13-12 til Østsiden på måltavla. I 2. omgang bølget det veldig frem og tilbake og lagene vekslet på å lede. Men mot slutten av kampen fikk Østsiden et lite forsprang og det endte med en 25-22 seier til Østsidens A-lag.

A-lags trener Thomas Engen

Trener Thomas Engen oppsummerer

En av årets høydepunkter med lokaloppgjør, med flere tidligere Øssia jenter på motstanderlaget. Vi starter kampen litt forsiktig, og Fbk 2 får noen måls ledelse. Vi kjemper oss inn igjen, og tar ledelsen til pause 12-13. Andre omgang blir en jevn batalje, og vi må endre litt på avtalene fremover for å lykkes. Bakover er vi knallgode i lange perioder, og legger grunnlaget for seier der. Vi klarer å beholde ledelsen helt inn, og det var en herlig seier etter noen vanskelige uker. Nå er vi klare for å gi Flint Tønsberg motstand neste helg!

Carina Vrangen ble kåret til banens beste for Østsiden.