Rekruttene med 10 måls seier over Lisleby i 4. divisjon

| januar 23, 2018

10 måls seier til rekruttene over Lisleby tirsdag i 4. divisjon

Det skulle ta over 20 minutter før Lisleby satt første scoring bak Thea Caroline Bråthen Lie i Østsidens mål. Deretter kom Lisleby noe mer med i kampen men ledelsen var aldri truet og Østsiden beholdt begge poengene.

Med innbyrdes mot Lisleby og ihvertfall 4 poeng ned mot Lisleby som ligger bak oss på tabellen så tok rekruttene tirsdag kveld et solid steg mot opprykk til 3. divisjon.

TRENERTEAMET OPPSUMMERER

Vi starter veldig bra i forsvar og tar fort kontroll over kampen, Thea og forsvaret slipper ikke inn mål de første 20 minuttene, og vi leder 8-0 etter 20 minutter. Vi slipper de aldri helt opptil oss, så vi kontrollerer inn. Vi slipper til mange av ungjentene så de får prøvd seg litt. En utrolig viktig seier med tanke på opprykk.