Solid seier til Østsidens håndballdamer over Hokksund i 2. div

| november 15, 2017

Onsdagens oppgjør i 2. divisjon som for anledningen var flyttet til Borgehallen var ventet å bli et jevnt oppgjør. Hokksund hadde en liten ledelse på tabellen før kampen med en kamp mer spilt. Jevnt ble oppgjøret egentlig aldri, for utover i første omgang dro Østsiden damene ifra.

Ved pause stod det 24-15 til Østsidens jenter. Og når det meste stemte både forover og bakover på banen utover i kampen så hadde Østsiden en klar ledelse gjennom hele kampen. Når dommeren blåste av stod det solide 41-28 til Østsidens jenter, og begge poengene ble igjen i Fredrikstad.

A-lags trener Thomas Engen

Trener Thomas Engen oppsummerer

Hokksund er et topplag som vi gledet oss til å møte, og vi hadde lagt en god plan i løpet av uken. Første omgang starter jevnt, men de siste 15 minuttene får vi opp tempoet og drar ordentlig ifra før pause. Etter pause har vi fortsatt mye tempo, men må løse merkespill fra Hokksund. Vi justerer og klarer dette fint. En veldig solid kamp, som vi lykkes med veldig godt med planen!

Category: Håndball, Hovednyhet