Tredje tap på rad for Øssia

| september 30, 2017

Østsiden er definitivt inne i en blindgate. Med et nytt 1-0 nederlag mot Sprint på Bellevue lørdag ettermiddag har Østsiden kommet i en utsatt situasjon som vi ikke så for oss for tre serierunder siden. Mot et baktungt Sprintlag var det urovekkende å se hvor lite Østsiden skapte av sjanser.

Vi noterte tre farligheter til  Østsiden i første omgang. Dino Mulac headet rett utenfor etter et kvarter, Serdar Shawali fikk kjempetreff i god posjon, men skuddet gikk i blokka. Fatos Berisha var igjennom da en Sprintspiller måtte ta hånden til hjelp uten at dommeren reagerte.
Sprint scoret kampens eneste mål etter nøyaktig 30 minutter etter corner. Østsiden tapte to hodedueller i forkant av scoringen og Jørgen Røine, som senere ble kåret til Sprints beste spiller, ble kreditert scoringen. Vebjørn Sahlin i Øssiaburet så ut til å ha kontroll, men det ble dømt mål.

Etter pause foregikk det meste på Sprints banehalvdel, men det ble skapt få sjanser med høye baller inn i boksen. Et overbefolket Sprintforsvar fikk en enkel jobb med å slå fra seg. Helt på tampen da Østsiden kjørte på for å få utligningsmålet, var det faktisk Sprint som var nærmest scoring.

Trener Bjørnar Johannessen har fått litt å tenke på etter tre tap på rad

Ikke noe mer å dvele med. Det gjenstår tre kamper og de to første er mot Ørn og Kvik som for øyeblikket ligger som nr. 2 og 3. Siste motstander er hjemme mot Drøbak/Frogn. Drøbak/Frogn har fått en skikkelig gulrot når de tar i mot Strømsgodset 2 førstkommende mandag.

Enal Hasurdzic fikk gult kort i det 90. minutt. mens Sprint fikk 4 gule kort.
Østsiden stilte uten Alban Shipshani, Mats Olavesen og Joe Lunde.

Østsidens lag: Vebjørn Sahlin – Asim Palic, Argtim Shabani, Range Ferej, Serdar Shawali (5 min Durim Mehmeti) – Markus Engebretsen, Harold Mufoncol, Faton Hoti, Enal Hasurdzic – Fatos Berisha, Dino Mulac.