Østsiden gjorde jobben mot Odd 3

| september 10, 2017

Østsiden vant oppskriftsmessig over Odd 3 på Skagerak Arena i Skien søndag ettermiddag. Det stoppet på 6-2 og med det rykket  laget opp på 5. plass på tabellen før Kråkerøy spiller sin kamp mot Sarpsborg 08 2 mandag kveld. Det gjenstår 6 serierunder og Østsiden ligger nå 10 poeng foran Drøbak/Frogn  som ligger på den utsatte 11. plassen som gir direkte nedrykk.

Odd yppet seg de første minuttene av kampen og ønsket å gi Østsiden kamp om poengene. Østsiden tok imidlertid tidlig ledelsen. Etter 8 minutter ble Alban Shipshani spilt fri av Mats Olavesen og ble meiet ned av keeper.  Oddkeeperen holdt på gjøre det godt igjen ved å redde straffesparket fra Dino Mulac, men Dino satt inn returen.
Odd lå mye bakpå, men var sylskarpe på sine kontringer. Midtveis i omgangen utlignet hjemmelaget til 1-1 da Østsidenforsvaret ikke hang med.
Østsiden var imidlertid foran igjen etter 30 minutter da Dino headet et perfekt innlegg fra Enal Hasurdzic kontant i nettet oppunder tverrliggeren. Østsiden hadde store sjanser til å øke før pause.

Flying start i 2. omgang
Østsiden fikk en kjempestart på 2. omgang med to scoringer i løpet av de første fem minuttene. Først var det flott gjennomspill fra Faton Hoti til Alban som stakk mellom to stoppere og scoret alene med keeper.
To minutter senere fintet Dino to Oddspillere opp på tribunen da han satte inn sitt tredje mål for dagen og Østsiden plutselig leder 4-1.

Mats Olavesen , Argtim Shabani og Dino Mulac

Odd hadde ikke helt gitt seg for dagen da Ebenezer alene med Øssiakeeperen reduserte til 4-2.
Så fikk vi en praktscoring da Dino headet et innlegg tilbake til Alban som klinket inn 5-2 på direkten.

Joe Lunde var siste mann på scoringslista et kvarter før slutt da han trillet ballen i tomt bur etter at Oddkeeperen feilet.
Østsiden hadde sjanser nok til å øke ytterligere det siste kvarteret, men da ble litt for mye hawaii

Kamp om toppscorertittelen
Seks runder før slutt står Dino Mulac og Alban Shishani begge med 9 scoringer og har demed passert  Liridon Selmani som scoret 8 mål i vårsesongen før han returnerte til Sverige i sommer.