Sjansefattig da Øssia tapte for Kråkerøy

| august 13, 2016

Østsiden fikk sitt andre hjemmetap på rad  etter 0-1 for Kråkerøy på Østsiden stadion lørdag ettermiddag. Kråkerøy fikk dermed sin revansje etter det sviende 2-0 nederlaget i våres. Som i 2014 var det midtstopper og banens gigant Martin Stafseng som reddet Kråkerøy fire minutter før full tid. En jevnspilt kamp som var preget av to solide forsvar som holdt tafatte angripere på avstand. Det er sjelden vi  ser det blir skapt så lite. Her var det to lag som var mer opptatt av å ikke tape, enn det var å ta litt sjanser fremover.

Marius Svendsen snapper ballen rett foran Fatos Berisha

I første omgang hadde Østsiden ett skudd på mål. Marius Svendsen måtte gi retur på et skudd fra Keywan Ahmadi, men Joe Lunde skjøt utenfor på returen. På motsatt side hadde Kråkerøy en corner som Østsiden slet med å klarere. Det var alt som skjedde i første omgang.

Etter pause ble det litt mer fart, men ikke mye. Fatos Berisha ble spilt fri, men Marius Svendsen stupte ut og avverget. Det luktet 0-0 lang vei, men fire minutter før ordinær tid scoret gjestene seiersmålet.

Kråkerøy var farlige på sine cornere og det var Martin Stafseng som helt umarkert klinket ballen i mål til sydlanske scener.

Østsiden hadde tre offensive bytter i sluttminuttene og presset på for en utligning. Nærmest var Burhan Feka som skjøt rett over tverliggeren.

Med denne seieren  har Kråkerøy fire poeng ledelse på Østsiden.

Safin Nerwai ble kåret til kampens Øssiagutt, men pådro seg dessverre et gult kort og må stå over neste kamp mot Follo 2 tirsdag 23. august.

Østsidens lag: Lars Brudalen – Asim Palic, Argtim Shabani, Rang Ferej (Stanko Trninic 4 minutter), Joe Lunde – Faton Hoti (Enal Hasurdzic 5 min), Andreas Hermansen, Safin Nerwai, Keywan Ahmadi – Fatos Berisha (Burhan Feka 15 min), Dino Mulac