Østsiden tok sin 5. strake seier!

| mai 12, 2016

(OPPDATERT) Østsiden fortsetter seiersmarsjen etter 3-1 over Oslojuvelene hjemme på Østsiden stadion torsdag kveld.

Kjempescoring av Faton mot Oslojuvelene

Dermed har Østsiden på nytt inntatt tabelltoppen etter fem strake seire. Det lugget skikkelig for laget de første 45 minuttene med slurvete forsvarspill og for lavt tempo mot et lag som hadde taktikken klar: 10 mann  i egen boks så fort de mistet ballen. Den forsvarsmuren viste seg å være vanskelig å komme gjennom  slik Østsiden fremsto i første omgang.

Etter drøyt 10 minutter holdt det neste på å gå galt. Et for løst tilbakespill og plutselig kom en spiller alene mot Lars Brudalen som reddet storartet i kjent stil. Bare fem minutter senere var Østsidens forsvar på gyngende grunn igjen og  Rang Ferej rev en Oslojuvel overende i feltet. Ole Petter Bømark satte straffen sikkert i mål og 1-0 til gjestene.
Østsiden ble som mot Follo 2 jagende en utligning og den kom først i det 45. minutt ved Joe Lunde. Den scoringen var god å ta med seg i garderoben til pause.

Øssia dominerte 2. omgang
Østsiden skjerpet seg  etter pause og sjansene kom på løpende bånd mot et lag som hadde mer enn nok med å forsvare seg og sparke ballen vekk.

Årets scoring
Ledermålet lot vente på seg, men da det først kom var det fra øverste hylle etter 66 minutter. Faton Hoti fikk drømmetreff og ballen satt klistret i vinkelen. En sterk kandidat til Årets mål. Etter den scoringen måtte Oslojuvelene omsider litt fremover på banen og en «buss» forlot bussholdeplassen. Like etter hadde laget  en kjempesjanse til å utligne til 2-2, men Lars Brudalen reddet mirakuløst.
De siste 20 minuttene hadde Østsiden enorme sjanser til å punktere kampen. Spesielt  Admir Zec som kunne hatt tre mål alene. Først i det 88. minutt fikk Burhan Feka satt den siste spiker`n og Østsiden kunne innkassere tre nye, deilige poeng. I neste serierunde skal Østsiden møte Drøbak/Frogn på Seiersten stadion lørdag 21. mai.

Lars Brudalen ble kåret til kampens Øssiagutt etter to 100% redninger. Gode var også Joe Lunde og Safin Nerwai.

Gule kort hos Østsiden: Marius Slydal, Argtim Shabani, Markus Engebretsen.

Østsidens lag: Lars Brudalen- Asim Palic, Argtim Shabani, Rang Ferej, Joe Lunde – Safin Nerwai, Lars Bråten (Petter Stedjeberg 6 min), Faton Hoti – Admir Zec, Fatos Berisha (Markus Engebretsen 45 min), Marius Slydal (Burhan Feka 30 min).