Ny storseier til Rekruttlaget

| mai 9, 2016

Det ble en ny storseier til Rekruttlaget da Hærland var på besøk på Østsiden KG mandag kveld. Det stoppet på 7-1 ette 3-0 ledelse ved pause. Hærland som i fjor spilte i 6. divisjon hang ikke med på tempoet  og her burde det minst vært et tosifret resultat med alle de sjansene Østsiden skapte. Det tok faktisk en halv time før Østsiden scoret ved Stanko Trninic. Enal Hasurdzic fulgte opp to  minutter senere før Stanko var frempå igjen og ordnet 3-0 ved pause.

Østsiden Knoll og Tott, Marcus Rodin og Stanko Trninic har sin egen personlige fight om hvam som skal bli toppscorer på Rekruttlaget

Østsiden Knoll og Tott, Marcus Rodin og Stanko Trninic har sin egen personlige fight om hvem som skal bli toppscorer på Rekruttlaget

Alle tre var målene kom etter susende skudd.
Etter pause ble det to kjappe mål ved Marcus Rodin før Petter Stedjeberg headet inn 6-0. Marcus Rodin fikk sitt hat-trick da han sørget for 7-0. Ti minutter før slutt fikk Hærland sin redusering ved Kristian Nordli.
Med denne seieren har laget rykket opp på 3. plass. Laget møter Lervik allerede fredag 13. mai.

Østsidens lag: Anders Harlem Nilsen -Stian Nicolaysen, Petter Stedjeberg, Adrian Kaaber,  Besart Voksha – Marcus Rodin,  Rene Moen, Andreas Hermansen – Stanko Trninic, Dino Mulac, Enal Hasurdzic. Også benyttet Fatos Berisha, Marius Slydal, Durim Mehmeti, Nesjat Salimi, Henrik Moum

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget