Rekruttlaget åpnet med uavgjort

| april 18, 2016
Burhan Feka og Nesjat Salimi scoret målene mot Gresvik

Østsidens rekruttlag serieåpnet mot Gresvik i 5. divisjon hjemme på kunstgresset mandag kveld. En sterk vind på tvers av banen gjorde kampen til en sur fornøyelse. Oppgjøret endte 2-2 og det var for såvidt et greit resultat. Gresvik var best spillemessig, men Østsiden hadde store sjanser på slutten av kampen hvor keeperkjempen Kristian Bolstad i Gresvikburet ryddet opp i stor stil. Østsiden ble også snytt for et soleklar straffespark etter hands i sluttminuttene. Gresviks andre mål var  klar offside, så det var noe noen viktige avgjørelser som gikk i Østsidens disfavør.

Gresvik ledet 1-0 ved pause og hadde et spillemessig overtak første halvdel av 2. omgang. Så fikk Østsiden frispark fra 16 meteren og  Burhan Feka satt det inn med fynd og klem. Gresvik gikk opp til 2-1 i det 84. minutt da flere Gresvikspillere sto offside. Østsiden sto på de siste minuttene og fikk sin utligning ved  Nesjat Salimi rett før slutt.

Østsidens lag: Anders Harlem Nilsen – Besart Voksa, Adrian Kaaber (Nesjat Salimi 45 min), Petter Stedjeberg (Henrik Moum 25 min), Stian Nicolaysen – Sivert Smedokken, Rene Moen, Marcus Rodin – Burhan Feka, Stanko Trninic, Enal Hasurdzic

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget