A-lag damer sikret 2. plassen på tabellen

| april 15, 2016
A-lags trener Thomas Engen

Torsdag kunne A-lag damer sikre 2. plassen på tabellen med seier over Gøy, og det gjorde de.

Trener Thomas oppsummerer kampen slik

Kampen mot Gøy var første mulighet til å sikre 2.plassen i 3.divisjon.

Vi starter kampen veldig godt, og leder 7-1 etter 10 minutter. Etter dette slipper vi oss ned i 15 minutter, men hever oss igjen før pause. Vi leder 14-10 halvveis, og snakker i pausen om hvordan vi skal heve oss og dra ifra. Therese Antonsen spiller sin andre kamp som senior, og styrer angrepet som midtback de første 20 minuttene av 2.omgang. Veldig lovende spill av vår unge playmaker. De siste 10 minuttene står Karin veldig godt, og vi drar ifra til seier 32-22. Vi sikret 2.plassen, men har ingen planer om å roe ned før sesongen er helt ferdig. Siste kamp går neste søndag i blomsterøyhallen mot Follo 2, og vi skal avslutte på et høydepunkt!

Category: Håndball