Østsiden overkjørte Nesodden

| februar 27, 2016

(OPPDATERT) Når Østsiden først skulle hevne tidligere sure nederlag mot Nesodden, gjorde de det til gangs. Nesodden ble lørdag sendt ut av Østfoldhallen med halen mellom beina etter en overbevisende Øssiaseier med 6-0! Og Nesodden slapp billig, for her var det klasseforskjell på lagene.  Nesodden skapte ingen verdens ting og at Østsiden var nærmere tosifret, er ikke å ta for hardt i. I fjorårets sesong tapte Østsiden 3-1 hjemme og spilte 2-2 borte mot dette laget, så her har det skjedd mye med begge lagene i løpet av vinteren.

Fathos, Admir og Faton scoret mot Nesodden

Fatos Berisha (1), Admir Zec (3) og Faton  Hoti (2) scoret mot Nesodden

Østsiden tok sats fra første spark på ballen og med Andreas Hermansen i storslag på midbanen i første omgang, var det nærmest bare et lag på banen.
Øssia tok ledelsen etter 13 minutter ved Admir Zec som scoret alene med keeper etter frispilling av Andreas Hermansen.
Midtveis i omgang var det Fatos som doblet ledelsen etter flott forarbeide av Faton Hoti og Joe Lunde.
Kjempescoring av Faton
38 minutter var spilt da Faton Hoti fra 30 meter klinket ballen i krysset fra 30 meter! Så langt  årets scoring i Østfoldhallen.
Rett før pause var Admir Zec frempå igjen og scoret en tro kopi av sin første scoring slik at det sto 4-0 ved pause.

Etter pause var ikke Østsiden like overlegne, men det var mer enn nok til å holde et blekt Nesoddenlag på trygg avstand. Etter 67 minutter fikset Faton Hoti 5-0 på blank kasse etter å ha blitt frispilt av Fatos.

10 minutter før slutt scoret  Admir Zec sitt  tredje mål for dagen og fastsatte sluttresultatet til 6-0 etter ypperlig forarbeide av Faton og Fatos.
Vi hadde aldri forutsett et slikt kamputfall mot en motstander Østsiden alltid har slitt mot.

Østsiden skal nå spille to treningskamper mot Ready lørdag 5. mars og Råde tirsdag 8. mars før 1. kval. rundeNM mot Borgen onsdag 16. mars.

Østsidens lag: Lars Brudalen – Asim Palic, Argtim Shabani, Rang Ferej, Joe Lunde -Admir Zec, Andreas Hermansen (Lars bråten 20 min), Safin Nerwai, Faton Hoti – Fatos Berisha (Marcus Rodin 10 min), Dino Mulac (Burhan Feka 20 min).