God kamp og 1-1 mot Follo

| mars 30, 2014

Søndag ettermiddag var det klart for den 15. treningskampen for Østsiden mot Follo i Ski som stilte med et blandingslag. Det var glimrende vær og et nydelig kunstgress, så alt lå til rette for en fin kamp. Østsiden åpnet klart best og var det førende laget og etter 10 minutter sto det 1-0 til etter flotte kombinasjoner på høyre side som ble avsluttet med at Liridon Selmani satte ballen i mål fra kloss hold. Østsiden fortsatte å kjøre kampen og spilte til tider meget bra, ballen gikk på en og to touch med stor bevegelse og det var virkelig underholdene og morsomt å se laget utfolde seg.

Mergim Dervishi spilte en god kamp mot Follo

Østsiden fortsatte å skape sjanser, men det sto bare 1-0 til Østsiden ved pause, en omgang gjestene kontrollerte fra start til slutt. I 2 omgang ble Østsiden tatt skikkelig på senga. Follo gikk ut i hundre og satte et voldsomt trykk mot Østsiden. Nå var det Follo som spilte flott fotball og styrte slik Østsiden styrte 1. omgang. Follo produserte sjanse på sjanse og det virket som om det bare tidsspørsmål før Follo skulle få sin utligning.
Den kom i 80 minutt da Follo fikk frispark fra 20 meter. En knallhardt skudd gikk rett i mål.

Østsiden prøvde seg litt framover etter dette, men kampen endte 1-1. Kampen sett under ett var uavgjort et greit resultat. Lagene hadde hver sin omgang.

Østsiden beviste i kampen at laget har et meget høyt bestenivå. Flere sentrale spillere var ikke med i kampen pga skader. I tillegg spilte juniorlaget semifinale i vårcupen på samme tidspunkt, noe som gjorde at benken var tynn. Juniorlaget vant forøvrig 6-1 over Borgen og er klar for finalen.

Follo spilte også på lørdag og vant 8-0 over Gjøvik/Lyn

Neste kamp er 2. kval. i NM mot Kråkerøy lørdag 5 april kl. 15.00 på Kråkerøy stadion. Da får Øssiafansen stille opp å støtte laget!

Laget: Fredrik Tofthagen, Lars Bråten, Artgim Shabani, Adrian Kaaber, Joe Lunde, Eirik Laabak, Kristoffer Sternfoss, Mergim Dervishi, Sabah Mukhaber, Fatos Berisha, Liridon Selmani
Benyttede res: Marcus Rodin, Andreas Hermansen og Nessi Salimi.