G19-1 spilte uavgjort 1-1 mot Asker

| mai 9, 2013
Sindre Hagestande scoret begge målene mot Sprint

Sindre Hagestande scoret mot Asker

Onsdag kveld var det klart for 8 serierunde i årets interkrets. Motstander var Asker, som hadde gjort sine saker veldig bra så langt i serien.

Kampen startet med et lite Asker-overtak. De spilte bra fotball, men skapte svært lite. Forsvaret til Østsiden spilte svært disiplinert og ga Asker lite rom å løpe i.

Etter hvert kom Østsiden mer inn i kampen, men heller ikke Østsiden skapte så mye.

I det 29. minutt fikk Østsiden en corner, etter litt klabb og babb fikk Sindre Hagestande en fot på ballen og dermed 1-0 til Østsiden. Like imponerende var feiringen, som innholdt både piruetter og kråkestup!

Men Østsiden fikk ikke være i himmelen lenge. I det 36. minutt fikk Asker et frispark fra ca 35 meter skrått mot mål. Et godt slått frispark ble nikket utagbart i mål, etter litt sløvt forsvarspill.

I 2. omgang var Østsiden det beste laget, men skapte lite sjanser og Asker forsvarte seg bra. Heller ikke Asker skapte noe, selv om Asker hadde noen forsøk i begynnelsen av omgangen.

Omgangen var preget av mye dueller og spill på midtbanen.

Kampen endte 1-1, noe Asker bør være mest fornøyd med..

Etter et par svake kamper var dette et steg i riktig retning for Østsiden.. Spillerne jobbet knallhardt og ga Asker få rom å bevege seg i. Duellspillet satt mye bedre enn på lenge.

Flere spillere viste tydelig framgang og begynner å ta nivået.

Laget: Fredrik Tofthagen, Adrian Kaaber, Gorm Pettersen, Stian Nicolaisen, Martin Skauen, Lars Bråten, Dardan Mujaj, Jørgen Løken, Markus Engebretsen, Sindre Hagestande og Joakim Olsen.

Benyttede res: Baskhim Osmani.