Historisk med 3 blad Moum i rekruttseier over Lervik

| september 1, 2015

Øssiarekruttene stilte ikke store troppen mot Lervik, men det holdt likevel til en fortjent 2-0 seier. Bare Joe Lunde (en omgang) og Agron Hoti stilte fra A- laget fra siste kamp. Historisk var det at 3 blad Moum var på banen samtidig.

Dog spilte gamlefar selv Morten bare 5 minutter + tillegg, men var feilfri de minuttene han spilte, pasningene satt som i gamle dager, men han var litt ”gæren” på sønnen Henrik ved en anledning etter at en veggpasning han slo aldri kom tilbake. Morten er født i 1974, sønnen Henrik i 1997 og broren Mads i 1984

Kampen ble spilt i et forferdelig grisevær på kunstgresset tirsdag kveld, med regn og stiv kuling i kastene. Vi så noen på sidelinjen i full vinterhabitt med lue og det hele. Stakkars spillere, vi tror det var mange veldig frosne etter kampslutt.

Kampen var jevnspilt i første omgang, Lervik var farlig frampå ved et par anledninger men keeper Anders Harlem Nilsen og Petter Øyvind Hansen fikk ryddet unna i siste liten.

Øssia skapte ikke så mye forover, nærmest var Rene Moen med en heading rett utenfor. Pauseresultatet var 0-0

Østsiden var klart best i andre omgang, det så faktisk ut som vi orket litt mer. Anført av arbeidsjernet Rene Moen på midtbanen som virkelig la ned en manns innsats med mange sugende taklinger og mange løp i griseværet.

Midtveis tok Østsiden ledelsen, og apropos Moum, yngste blad Henrik drar seg fint inn i feltet på siden og får til en pen lobb med venstrebenet over keeper, og på bakerste står også en av Østsidens aller beste for kvelden, midtstopper Petter Øyvind Hansen og kan nærmest løpe ballen i mål. Veldig pent angrep og fullt fortjent.

Resten av omgangen styrer Østsiden med sliter å få satt inn spikeren i kista.

15 minutter før slutt får endelig Stanko Trninic vendt seg fri fra sin oppasser på 16 meter, keeper blir stående på feil ben, skuddet er hardt, og dermed er kampen avgjort, 2-0

Lervik hadde en stor mulighet på slutten, men også den ble ryddet unna.

Neste kamp skal Østsiden rekruttene til Råde Idrettspark å møte serielederne, det blir verre, men man kommer alltid lang på ståpåvilje, la oss håpe på det i alle kamper resten av sesongen. Da kan det bli en veldig hyggelig plassering.

Gult kort til Mads Moum, og Petter Øyvind Hansen (men det må vi sjekke)

Østsiden stilte dette laget:

Mads Morten Henrik

Mads Morten Henrik

Anders Harlem Nilsen, Henrik Moum, Petter Øyvind Hansen, Joe Lunde (Birgir Poulsson 45 min), Nicholas Thorkildsen, Sivert Smedokken, Rene Moen, Markus Rodin, Agron Hoti, (Morten Moum 5 minutter), Stanko Trninic, Mads Reiss Moum

Emne: Fotball, Fotball, Kampreferater Rekrutt-laget

Håndball A-laget (2016/2017)
Fotball A-laget (2016)
Neste kamp A-Laget
Arkiv
KONTAKT OSS GJERNE
Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Vi bistår gjerne!

Post: Postboks 160, 1650 Sellebakk
Besøk: Lundheimveien 6, 1636 Gml. Frstad.

Kontaktinfo Klubbformann
Kontaktinfo Håndballavdelingen
Kontaktinfo Fotballavdelingen
Kontaktinfo Webredaksjonen
Kontaktinfo Fredrikstad Cup
MER OM ØSSIA
Østsiden Idrettslag ble stiftet i 1935 og ble i 2012 til Østsiden Idrettslag Fredrikstad. Klubben består i dag av flere avdelinger og grupper. Håndball og fotballavdelingen er de største og til sammen er over 300 barn og unge i aktivitet gjennom året. Klubben har også A lag i både fotball (3. divisjon) og håndball (3. divisjon).

I tillegg er klubben arrangør av Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup. Totalt samles over 700 lag og 30 000 besøkende årlig i Fredrikstad.
ØSTSIDEN IL FREDRIKSTAD - 1935 TIL 2016
HJEM     FOTBALLNYHETER     HÅNDBALLNYHETER     UTLEIE     SØK     KONTAKT