Surt Østsidentap mot Nesodden

| mai 28, 2012

Ole Jørgen Karstensen leverte en ny toppkamp og ble kåret til Østsidens beste mot Nesodden.

Østsiden gikk poengløse av banen mot Nesodden 2. pinsedag kveld. 0-1 nederlaget var tungt å fordøye etter god innsats og en rekke gedigne målsjanser. Gjestene hadde imidlertid keepergiganten og superveteranen Glenn Arne Hansen (39) mellom stengene og det er ene og alene hans fortjeneste at Nesodden tok med seg alle poengene. Kampens eneste scoring kom 32 miutter ut i 1. omgang ved Tallak Jerman Bright Taylor som scoret alene mot Marius Svendsen.

Etter scoringen hadde Østsiden to store muligheter som ble avverget med to kjemperedninger. Rette etter pause gjorde Keeper-Hansen en ny kanonredning, hvor Martin Stafseng på returen tok med seg ballen med hånden inn i målet og fikk gult kort. Så kom det en lang periode hvor det var relativt  jevnspilt før Nesodden hadde en kjempesjanse ved målscorer Tallak etter 70 minutter.

Det siste kvartert eide Østsiden, med stormløp mot Nesoddens mål. Eirik Laabak var fremme  i god posisjon, Odillon Kashama var to ganger alene med keeper i løpet av ett minutt, Jørgen Magnussen skjøt utenfor  fra kort hold, Sabah Aziz var frempå hvor keeper så vidt fikk slått ballen over.

Skuffet  Glenn Rostad
– Vi gjør kanskje vår spillemessig beste kamp i år og at vi likevel står igjen med null poeng er  avdelingens beste keeper Glenn Arne Hansens fortjeneste, sa Østsidens trener Glenn Rostad etter kampen.- Vi skapte masse sjanser etter tidvis godt spill, men mangler «killeren» som skal avgjøre slike kamper.

Senja neste
Avdeling 4 i Oddsenligaen har hittil vært en avdeling hvor «alle» kan slå hverandre. Med to 0-1 nederlag på rappen mot Kvik og Nesodden har Østsiden rast ned over tabellen i en rekordjevn avdeling. Neste søndag venter 18 timer tur/retur til Senja.

Ole Jørgen Karstensen ble kåret til Østsidens beste spiller.

Østsidens lag: Marius Svendsen – Ole Jørgen Karstensen, Martin Stafseng, Jørgen Magnussen, Joe Lunde – Ole Kr. Solvang (agron Hoti 25 min) Eirik Laabak, Mergim Dervish,i Simen Kristiansen (Mats Olavesen 15 min),  Marius Slydal (Odillon Kashama 45 min), Sabah Aziz.