Nok en solid seier til Østsidens håndballdamer mot Skrim i Kongsberg

| november 19, 2017

A-laget på busstur til Kongsberg denne søndagen for bortekamp mot Skrim

Skrims andredivisjonslag startet kampen med å score det første målet på 7 meter etter halvannet minutt. Deretter scoret Østsidens håndballdamer 13 ganger før Skrim klarte å overliste Østsidens keepern og scoret mål nr 2.

Da var det gått knapt 15 minutter av kampen og det stod 13-1 til Østsiden i Skrimhallen i Kongsberg. Etter dette ble kampen aldri spennende og ved pause hadde Østsiden en solid 19-5 ledelse. I andre omgang ble det litt jevnere men Skrim nærmet seg aldri og når dommeren blåste av etter 60 minutter stod det 30-14 til Østsiden på tavla. Dermed blir turen hjem til Fredrikstad i minibussen en lystig affære for jentene med begge poengene i bagasjen.  I en kamp der alle spillerne unntatt målvakten skrev seg på scoringslisten, men hun ble isteden kåret til banens beste.

Trener Thomas Engen rapporterer fra Skrimhallen

Vi snakket om hvordan vi skulle fremstå fra start i dagens kamp, og vi lykkes godt i 1.omgang. Forsvaret sitter, og vi får mange mål på tempo. Etablert er vi også veldig gode. 2.omgang blir litt transport etappe, og vi gjør ikke så mye mer enn det som trengs for å vinne med et par mål i 2.omgang