Østsidens håndballdamer seiret over Storhamar

| oktober 22, 2017

Det stod 2-1 til Storhamar to og et halvt minutt ut i kampen, etter seks og et halvt minutt overtok Østsiden damene ledelsen med 3-2. Derifra og inn var det liten tvil om hvem som skulle vinne kampen. Østsiden lykkes med det meste og det stod 15-5 til hjemmelaget ved pause.

Populært med gratis is og saft til yngre håndballsupportere som kom på Østsiden kamp

Under pausen var det gratis is og saft til alle barn og ungdom som hadde tatt turen til Kongstenhallen denne søndagen. Om det var isen eller noe annet som utgjorde noe så leverte ihvertfall Østsidens yngre spillere varene på tribunen og A-laget på banen. Når dommeren blåste av stod det 29-16 til Østsidens A-lag og dermed ble begge poengene igjen i Kongstenhallen

Trener Thomas Engen oppsummerer kampen

Kampen mot Storhamar var viktig for jentene med tanke på å slå tilbake etter to tap mot god motstand.
Vi snakket mye om vårt eget spill før denne kampen, og lykkes fra start. Vi står godt bakover, får kontringer, og lykkes godt i etablert angrep. Jentene gjennomfører ok i 2.omgang og vi vinner en veldig solid kamp.

Neste kamp for A-lags damene er 4. november kl 14:00, borte mot Elverum.