Moss viste styrke mot Østsiden

| august 19, 2017

Østsiden ville gjerne ha et «bonuspoeng» i kampen mot Moss på Østsiden stadion lørdag ettermiddag, men det ble med drømmen.  Laget bet riktignok godt i fra seg og ledet  1-0 etter 10 minutter, men Moss viste med grundighet at laget er avdelingens beste lag. Moss fikk i tillegg hjelp fra uventet hold da Sprint slo Oppsal og Ullern slo Ørn og  og mossingene leder nå med 8 poeng når 9 serierunder gjenstår.

Det var en blytung gressmatte som ventet spillerene etter alt regnet, og kampen startet også med piskede regnvær med  sterk vind på tvers av banen. Regnværet ble imidlertid fort glemt da Alban Shipshani ga Østsiden ledelsen 1-0 etter 10 minutter. Et frispark fra 18-20 m satt helt inne ved stolperoten utenfor Mossekeeper  Chistian Sukkes rekkevidde. En flott scoring!
Dessverre fikk laget beholde ledelsen under fem minutter da Henrik Stokkebø fra langt hold sørget for 1-1.
Forøvrig var første omgang ganske sjansefattig. Østsiden lå dypt og skapte lite fremover.
Etter pause sto Østsiden høyere, men skapte ikke så mye fremover. Det gjorde heller ikke Moss, men innbytteren Tim Reinback, som bare hadde vær på banen i fem minutter, fikk stå helt umarkert etter 67 minutter og headet inn ledelse litt for lettvint.

Alban Shipshani scoret et flott mål, men ble passet godt på

Østsiden måtte fremover for om mulig ta ett poeng. Fatos Berisha var den som var nærmest i sluttminuttene. Langt på overtid fikk Østsiden frispark i god posisjon og pøste på med det som var av spillere,  men et dårlig frispark og en dårlig klarering gjorde sitt til at Moss kontret ved Youssef Chaib som stormet mot  åpent mål. Det oppsto en merkelig situasjon i spurtduellen mot Joe Lunde og kampens dommer ga Moss en gavepakke ved å dømme straffe. Morten Giæver takket og bukket og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Kråkevingen som sørget for publikumsrekord på Øssia i år var fornøyd og hyllet sine helter med » Vi vil ha motstand»