A-lag damer med seier over Skogstrand

| november 9, 2016
A-lags trener Thomas Engen

Det var nærmest fullsatt i Kvernhushallen onsdag kveld da Skogstrand tok imot Østsiden til lokaloppgjør i 3. divisjon. Mange Østsiden-supportere hadde også tatt turen til Kvernhuset denne kvelden. Det var på forhånd annonsert et skikkelig lokaloppgjør med kniving om poengene, konkurranser på nettet og avisintevjuer.

Men god stemning i hjemmearenaen til Skogstrand til tross, begge poengene ble med over til Østsiden denne onsdagen. Når dommer blåste av kampen stod det 28-20 og en klar Østsiden-seier. Dermed blir det tett og spennende i tabelltoppen i 3. divisjon videre i sesongen.

Trener Thomas har følgende å si om kampen

Endelig var det lokaloppgjør mot Skogstrand. Vi har brukt treninger og kamp mot Strømstad som oppkjøring til denne kampen, og vi traff godt med forberedelsene. Kampen starter jevnt, men etter 10 minutter tar vi ledelsen. Vi står godt bakover og har delvis flyt fremover. En godkjent omgang og 9-12 til pause. I pausen snakker vi om å fortsette mye av arbeidet, men forbedre oss på noen detaljer. Vi styrer kampen i 2.omgang, og øker ledelsen gradvis de første 15 minuttene. De siste varierer vi mellom 8-10 måls ledelse. Det ender 20-28. Vi tar med oss en godt gjennomført kamp, med jevnt gode prestasjoner av alle jentene. En flott lagseier å bygge videre på! Takk til alle Øssiasupportere som var på plass i Kvernhuset. Neste kamp er mot Rolvsøy hjemme på lørdag kl 13.30, og vi håper på enda flere tilskuere!

Laget med målscorere: Karin, Miriam, Cecilie(3), Ann Charlott(1),Linn Mari(3), Henriette(9), Amalie, Tine(2), Emilie, Marte(3), Guro(7), Ida og Kristine fra(00)