A-lag damer med uavgjort mot Follo2

| oktober 31, 2016
A-lags trener Thomas Engen

A-lag damer møtte Follo 2 i Lislebyhallen søndag ettermidag, det endte med uavgjort mor Oslo laget. Les hva trener Thomas sa etter kampen.

Kampen mot Follo var en test på hvor vi stod i forhold til de bedre lagene i 3.divisjon. Og 1. omgang gir vi alt, det var ikke i nærheten av perfekt, men mer enn godkjent. Vi setter et godt forsvar, bruker tid og kommer til gode muligheter fremover. Og det viktigste mot Follo, vi løper godt hjemover og stopper kontringene. 15-10 er stillingen etter 30 gode minutter. 2.omgang starter brukbart, men Follo er mye giftigere på kontra, og vi har en dårlig periode på 10 min som gjør at Follo får kontakt med oss igjen. Vi har igjen muligheten til avgjøre en jevn kamp med 20 sekunder igjen, men Follo står godt imot og det ender 26-26.

Neste kamp er onsdag 9. November kl 19:15  mot Skogstrand i kvernhushallen, og da håper vi på støtte fra publikum. Vi skal gjøre vår del, og klinke til i lokaloppgjøret!

Category: Håndball