Tam avslutning av Østsiden

| oktober 22, 2016
Andreas Hermansen ble kåret som Øssias beste mot Sprint

Andreas Hermansen ble kåret til Øssias beste mot Sprint

Østsiden fikk ikke den avslutningen på sesongen de gjerne ville. Det ble 3-0 tap for Sprint i  en kamp Østsiden fikk dårlig betalt for før pause. Da produserte Østsiden masse sjanser, men det var Sprint som var supereffektive og scoret på de to sjansene de fikk. De siste 45 minuttene viste imidlertid Sprint seg som det klart beste laget. Da så det ut som Øssia var glad sesongen var over.

Østsiden startet best det første kvarteret med  både hel- og halvsjanser. så det var helt mot spillets gang da Sprint tok ledelsen etter 18 minutter. Eirik Kaldheim ble spilt fri og scoret sikkert forbi en utrusende Anders Harlem Nilsen. Østsiden  kom tilbake og  hadde store  muligheter til utligning, men det var Sprint som gikk opp til 2-0. Et balltap på midtbanen og Sprint kunne kontre frem på høyresiden. Et presist innlegg foran mål og Eirik Kaldheim ble tomålscorer. Det var en omgang Østsiden ble straffet hardt
Etter pause var det jevnt til å begynne med etter at Andreas Andreassen la på 3-0 i det 62. minutt kunne Sprint surfe sikkert inn. Anders Harlem Nilsen hadde to gode redinger i den perioden. Østsiden hadde lite å by på den siste halvtimen.

Tung høst
På de fire siste kampene har Østsiden tatt 3 poeng mot 10 mot de samme motstanderne frem mot halvspilt serie. Da lå laget 11 poeng foran Sprint som har hatt motsatt formutvikling og bare endte 2 poeng bak Østsiden. Østsiden tok 33 poeng på våren og 21 på høsten. Det holdt til 3. plass og plass i den nye Regionserien i 2017. Det var årets måsetning og det er det bare å glede seg over!

Grattis til Kråkerøy
Det er bare å sende gratulasjoner til våre naboer på Krøkerøy som avdelingsvinner. De har vist solide takter i hele år og sto distansen best.  Vi trøster oss likvel med at Østsiden har nærmet seg både plassering- og poengmessig. I 2014 var Øssia 28 poeng bak (58 mot 30), i 2015 var Øssia 20 poeng bak (57 mot 37) og i 2016 var Øssia 13 poeng bak (67 mot 54). Og  Øssias 2-0 seier over Kråkerøy i 3. serierunde var vel den som smakte best i år.

Andreas Hermansen ble kåret til kampens Øssiagutt

Kent gir seg
Dette var Kent Hansens siste kamp som Øssiatrener og han kunne nok tenkt seg en bedre avslutning. -Vi er ikke skarpe nok foran mål i dag. Sprint som er et meget godt lag lar ikke sjansene gå fra  seg når de først får muligheten. Etter hjemmeseieren mot Drøbak har ikke alt vært på stell. Vi har hatt en del skader og treningsfremmøtet har vært ujevnt med flere spillere som ikke har vært disponible. -Men tross alt har det vært en bra sesong hvor vi spilte svært godt mot FFK i cupen og Sarpsborg 08 2, avslutter Kent Hansen som neste sesong skal trene lag i Kviks ungdomsavdeling.

Østsidens lag: Anders Harlem Nilsen – Adrian Kaaber, Argtim Shabani, Rang Ferej, Joe Lunde -Enal Hasurdzic (Keywan Ahmadi 45 min), Fatos Berisha, Andreas Hermansen, Faton Hoti, Markus Engebretsen (Stanko Trninic 33 min),Fatos Berisha (Marcus Rodin 15 min), Dino Mulac (Agim Shabani 10 min).

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget