Jevnt oppgjør endte med seier mot Tveter

| september 29, 2016
A-lags trener Thomas Engen

Torsdagskveldens oppgjør i 3. divisjon endte med seier for A-lag damer i Skjeberghallen. Dermed er damene ubeseiret så langt denne sesongen etter tre runder. Ekstra morsomt var det at flere av jentene fra klubben J2000 avdeling fikk prøve seg på A-laget. Kampen endte med 21-20 og Østsiden-seier.

Trener Thomas rapporterer fra kampe

Kampene mot Tveter sist år var jevne oppgjør. Vi hadde en plan om å avgjøre kampene tidligere i år. Men kveldens kamp var motbakke i 40 av 60 min. Vi starter horribelt, og sliter med merke i angrep. Men etter 10 min og 4-8 så stenger vi bakover og løper inn flere mål. 11-8 etter 15 veldig gode minutter. Og 12-10 til pause. Andre omgang starter som første, men vi hentet oss inn. Det blir en jevn kamp, men vi får 2 måls ledelse 5 min før slutt. Og drar i land seieren med 21-20.

Dagens lag og målscorere

Miriam, Nora (keeper J00), Ann Charlott, Linn Mari(4), Henriette(2), Amalie (1), Tine(4), Emilie(3), Marte (3), Guro (2), Ida Skauen fra j00(1), Kristine Andersen fra j00 (1), Ida og Seline

Category: Håndball, Hovednyhet