Follo HK damer ble for sterke i 2. NM runde

| august 30, 2016
A-lags trener Thomas Engen

Follo HK damer stilte med sitt 1. divisjonsmannskap og ble for sterke for A-lag damer. Dermed var 2. runde i NM den siste for Østsiden denne gangen. Men en flott oppkjøring til seriestart mot et godt lag var det.

Trener Thomas oppsummerer kampen

Kampen mot Follo ble akkurat så tøff som forventet. Dette var det vi trengte før seriestart, 60 minutter mot et veldig bra lag. 1.omgang starter med et voldsomt tempo fra Follo, og vi ligger under 1-5 før vi henter oss opp igjen til 4-6. Kampen bølger, men vi kommer aldri ordentlig i gang fremover i 1.omgang. Det er rett og slett et forsvar vi ikke møter til vanlig. Vi kjemper for hvert mål, og blir straffet for alle feil. 6-17 til pause var brutalt.

Andre omgang starter bedre, men vi sliter mot et godt 3-2-1 forsvar. De siste 20 minuttene er vi mer med. Angrepet er mer tålmodig, og vi setter flere sjanser. 12-17 på 30 minutter med så god motstand er godkjent. Vi tar med oss de positive periodene, og lærdommen på hva vi må forbedre oss på. Håper like mange Øssia supportere tar turen til Gresvikhallen den 13. Kl 18.30, for årets første seriekamp!

Category: Håndball