J00-2 vant Herulf Cup i Moss

| august 28, 2016

J2000-lag 2 har i helgen vært i Moss og deltatt på Herulf Cup. Etter jevne oppgjør lørdag, med hele 3 lag med like poeng tok jentene puljeseieren på målforskjell. Dermed var det duket for sluttspill søndag, hvor første motstander var Nesodden.

Jentene fra Nesodden hadde ikke så mye og stille opp med mot Østsiden jentene denne søndagen, så semifinalen endte med en solid 35-6 seier. Når HK Herulf slo ut Lisleby i den andre semifinalen i et spennende oppgjør etter 4 minutter sudden death, var det duket for hjemmelaget HK Herulf Moss i finalen. Østsiden jentene møtte tøffere motstand her men hadde stort sett kontroll og når dommeren blåste av kampen stod det 13-6 til våre jenter.

Trener teamet rapporterer følgende fra helgens cup:

Presterer opp og ned i helga, men finner en fin flyt med forsvarsspillet vårt. Ikke alt stemmer fremover i de fleste kampene. Litt mye en og en, men vi når vi spiller samlet som et kollektiv, finner vi ofte rom eller muligheter til å avslutte. I disse tilfellene er vi meget gode. En fin gjennomkjøring og en positiv opplevelse for alle jentene. Vi får også brukt laget godt å gitt alle godt med spilletid. Vi der tydelig hva vi jobbe mer med inn mot seriestart, men vi ser også tidvis et kollektiv som er bra begge veier. I denne cupen fikk vi også bygget videre på samholdet i gruppa, og det er veldig bra for vår del. Det er også deilig å se at Østsiden J00 er en gruppe, de som ikke skulle spille cup i helga, kom å støttet de som skulle! Veldig positivt å fint å se. Samhold, trygghet og muligheten til å være god, er sentrale verdier hos oss.

Vi i trenerteamet er veldig stolt av jentenes prestasjon i helgen!

Category: Håndball